16 Μαρτίου 2019

Super League: Διπλό τίτλου στο Αγρίνιο για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Παναιτωλικό, όμως με ένα απίθανο γκολ του Βιεϊρίνια και μία κεφαλιά του Μάτος, νίκησε με 1-2 μέσα στο Αγρίνιο, κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο χωρίς φάσεις, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 54’ όταν ο Ντίας κέρδισε πέναλτι από τον Κρέσπο, με τον Μπαΐροβιτς να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 1-0.
Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και στο 64’ ο Βιεϊρίνια με ένα ασύλληπτο σουτ από τα 40 μέτρα ισοφάρισε σε 1-1 και τρία λεπτά αργότερα, ο Μπίσεσβαρ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μάτος με κεφαλια έκανε το 1-2. Ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε το προβάδισμά του και πήρε τελικά μία νίκη η οποία τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Μαλής, Μάρκος Πάουλο, Μιχάι, Μάζουρεκ, Αμαράλ, Τσιγγάρας (69' Λουσέρο), Μπάιροβιτς, Μαρινάκης, Μανά, Ντίας (74' Τσοκάνης).
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιειρίνια, Ολιβέιρα (77' Μίσιτς), Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (87' Ενρίκε), Λημνιός (60' Σβιντέρφσκι), Άκπομ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: