10 Απριλίου 2019

Εμβόλιμη αγωνιστική στην Α’ Ε.Π.Σ. Πιερίας

Η 28η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας διεξάγεται σήμερα το απόγευμα (17:00), με το ενδιαφέρον να είναι πολύ μεγάλο, τόσο για την άνοδο όσο και για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Η Α.Ε. Καρίτσας, η οποία αναμένεται να έχει εύκολο έργο κόντρα στον ουραγό και υποβιβασμένο Νέο Παμβριακό, ελπίζει σε «γκέλα» του Δία Δίου που παίζει στο «Θεόδωρος Παπαδόπουλος» με την ΠΑΕ Ποντίων, ώστε να αυξήσει τη διαφορά του από τη 2η θέση. Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση που η διαφορά του πρώτου από τον δεύτερο είναι από 13 βαθμούς και πάνω, τότε δεν θα διεξαχθούν playoff και ο πρωταθλητής θα ανέβει αυτόματα στη Γ΄(ή στη Δ’) Εθνική.
Το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή παίζουν Όλυμπος Βροντούς και Εθνικός Ν. Τραπεζούντας σε Πλαταμώνα και Κολινδρό αντίστοιχα, καθώς και ο Αετός Καταλωνίων που θα παίξει μέσα στον Λόφο με τον υποβιβασμένο Γεωργάκη Ολύμπιο.
Στην Περίσταση η ΑΕΠ φιλοξενεί τον ΓΑΣ Σβορώνου σε ένα ντέρμπι για την 5η θέση, ενώ στο «Γιάννης Καλιανίδης» ο Εθνικός Κατερίνης θα υποδεχθεί τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:


Δεν υπάρχουν σχόλια: