11 Απριλίου 2019

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης

Για πρώτη φορά από την ίδρυση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την Κυριακή 31 Μαρτίου διεξήχθησαν εκλογές σε Πανελλήνιο επίπεδο, με διευρυμένο εκλογικό σώμα σύμφωνα με το νέο καταστατικό του Οργανισμού, για την εκλογή του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, των λοιπών Κεντρικών Οργάνων, καθώς και για την εκλογή των Περιφερειακών Διοικητικών Συμβουλίων.

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Κατερίνης συνεδρίασε για πρώτη φορά το Σάββατο 6 Απριλίου και με ομόφωνη Απόφαση συγκροτήθηκε σε Σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος, Χρυσοστόμου Γεώργιος, Μητροπολίτης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνα
Αντιπρόεδρος, Κατιρτζής Δημήτριος
Γραμματέας, Οικονόμου Ναούμ
Ταμίας, Παγούρας Ανδρέας
Μέλος, Ευθυμίου Ευάγγελος
Μέλος, Ιωαννίδης Ιωάννης
Μέλος, Παπαλεξίου Αναστάσιος
Μέλος, Τσικούρας Χρήστος
Μέλος, Χαλκίδου Γεωργία
Αναπληρωματικά Μέλη,   Καραπούλιος Δημήτριος, Μπατζόγλου Γεωργία

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλα τα μέλη του Οργανισμού για τη συμμετοχή τους στις πρώτες διευρυμένες εκλογές και για την εμπιστοσύνη που αυτά εξέφρασαν δίνοντας την ψήφο τους.

Ταυτόχρονα επιθυμεί να συγχαρεί για τον αγώνα τους και τους υπόλοιπους υποψηφίους, οι οποίοι δεν εκλέχτηκαν, αλλά σίγουρα θα συνεχίσουν να προσφέρουν με την ίδια θέρμη τη βοήθεια τους στην Πιερική κοινωνία.

Τέλος, αισθάνεται την υποχρέωση να δηλώσει ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να υλοποιήσει τους στόχους του σύμφωνα με τις επιταγές του καταστατικού και τις θεμελιώδεις αξίες του Ερυθρού Σταυρού, με μόνη του προτεραιότητα τον Άνθρωπο και να εκπροσωπήσει επάξια τους Εθελοντές και τα Μέλη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: