14 Απριλίου 2019

Γ' Εθνική: «Λύγισε» στις καθυστερήσεις ο Πιερικός, ήττα με 1-2 από τη Νίκη Βόλου

Με γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Νίκη Βόλου πέρασε με 2-1 από το Α’ ΔΑΚ Κατερίνης επί του Πιερικού, ο οποίος ολοκλήρωσε με ήττα τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Με το τρίποντο αυτό η Νίκη έφτασε τους 69 βαθμούς, πιάνοντας στην κορυφή τον Ολυμπιακό Βόλου, όμως οι ερυθρόλευκοι ήταν αυτοί που στέφθηκαν πρωταθλητές χάρη στο νικηφόρο αποτέλεσμα στο μεταξύ τους ματς. Οι κυανόλευκοι πλέον στρέφονται αποκλειστικά στα μπαράζ όπου και θα διεκδικήσουν μία θέση στη Football League.
Από την άλλη, ο Πιερικός τερμάτισε στην 7η θέση του 4ου ομίλου με 35 βαθμούς και πλέον στρέφει την προσοχή του στον τελικό του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας που θα γίνει το προσεχές Σάββατο στο Α’ ΔΑΚ με αντίπαλο την Α.Ε. Καρίτσας.
Η Νίκη άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κέρι, ο οποίος με 22 γκολ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον 4ο όμιλο. Ο Πιερικός ισοφάρισε στο 73’ με τον Θανάση Καρτσαμπά, όμως στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παπαδόπουλος χάρισε τη νίκη στην ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.
Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος (ΕΠΣ Λάρισας)
Βοηθοί: Νίκζας, Στάικος (ΕΠΣ Λάρισας)
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Τοπουζλής, Χατζηδίμπας, Αλ. Καρτσαμπάς, Τουλίκας, Λαζαρίδης, Κραγιόπουλος, Μπουζούκης (81’ Κυπαρίσσης), Ντινόπουλος (89’ Γιώτσας), Σάντος (68’ Λαμπίρης), Αθ. Καρτσαμπάς, Σεχολάρι.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ράτκο Ντόστανιτς): Κ. Παπαδόπουλος, Θ. Παπαδόπουλος, Καντούτσης, Καρτσαμπάς, Παπαδήμας, Ιορδανίδης (93’ Μετούσι), Τσεμπερίδης, Κέρι, Δεμηρτζόγλου (79’ Βουρδάκης), Τσιώλης (79’ Μέτσε), Μαντζίρης (46’ Μαντζίρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: