14 Απριλίου 2019

Την Κατερίνη επισκέφθηκαν το Σάββατο οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- "Προοδευτική Συμμαχία" Κώστας Αρβανίτης και Αλέξανδρος Νικολαΐδης

Χθες, Σάββατο 13/4 στην Κατερίνη, ο Κώστας Αρβανίτης και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, έκαναν μια σειρά από επαφές με πολίτες και συλλόγους της πόλης, στο πλαίσιο της περιοδείας τους στην Πιερία.

Ο Κώστας Αρβανίτης συναντήθηκε με τα μέλη της “Ποδηλατικής Απόδρασης” και συζήτησε τις προοπτικές της ποδηλατοκίνησης, όχι μόνον ως αναψυχή αλλά ως καθημερινή μετακίνηση και τρόπο ζωής, στο ευρωπαϊκό πρότυπο που επιδιώκει η πόλη μας.

Ακολούθησε περίπατος στον κεντρικότερο εμπορικό πεζόδρομο της Κατερίνης, όπου οι δύο υποψήφιοι ευρωβουλευτές έγιναν δεκτοί με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα από τους καταστηματάρχες και όσους βρίσκονταν εκεί.

Οι κύριοι Νικολαΐδης και Αρβανίτης έδωσαν, κατόπιν, συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Νομαρχιακής, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών μέσων ενημέρωσης, ενώ ο Κώστας Αρβανίτης παραχώρησε επιπλέον συνέντευξη σε τηλεοπτικό κανάλι της Πιερίας.

Το απόγευμα, κατά την προσέλευσή τους στο Επιμελητήριο, καλεσμένοι της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, στην εκδήλωση με θέμα τα “Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Ευρώπη των Λαών”, μια ομάδα που είχε συγκεντρωθεί μπροστά από το κτίριο, με επικεφαλής πρώην υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής , άρχισε να προπηλακίζει, να απειλεί, να εκτοξεύει συνθήματα μίσους και να πετά γυάλινα αντικείμενα εναντίον τους, θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο την ασφάλεια όλων των παρευρισκομένων.
Με την επέμβαση της Αστυνομίας, οι συγκεντρωμένοι διαλύθηκαν χωρίς να καταφέρουν να ματαιώσουν την εκδήλωση, που ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία, παρουσία πλήθους πολιτών της Πιερίας, που διέκοπταν συχνά, με χειροκροτήματα, την ομιλία των δύο υποψηφίων.

Η απόπειρα τρομοκρατίας έσπασε από τους δημοκρατικούς πολίτες, όπως έπρεπε. Το μήνυμα νίκης της Προοδευτικής Συμμαχίας δόθηκε, σε μια κατάμεστη αίθουσα, και ήταν σαφές! Ο Φασισμός στην Πιερία, δεν έχει κανένα παρόν. Και κανένα μέλλον.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: