16 Απριλίου 2019

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Δεν χρειάζεται σύντροφε να απολογείσαι γιατί άλλαξες μαγαζί, εδώ έγινε συριζαία η Παπακώστα, ποιος ασχολείται με λεπτομέρειες.
**
Τις εκλογές ως τώρα τις ρύθμιζε η ιδεολογία, η οικογενειακή παράδοση, η γειτονιά, το δόγμα. Τώρα μπαίνει και ο ΠΑΟΚ και με τσαμπουκά.
**
Αναμενόμενο το μέγεθος της συγκέντρωσης Κουκουδήμου, εξαιρετικά πολυπληθές το ακροατήριο. Παρών και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ  Άδωνις. Αυτό είναι και καλό και κακό, εξαρτάται από ποια οπτική γωνία θα το δεις.
**
Τ΄ ακούσαμε κι αυτό δια στόματος Νίκου Παππά. Πάμε σελήνη. Αεροβατείς, προσγειώσου.
**
Άρχισαν να συγκρίνουν το μέγεθος συγκεντρώσεων και τοπικά. Κάποιες  εκτιμήσεις μοιάζουν με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ.
**
Με  σταυρό αυτή τη φορά η Σοφία Μαυρίδου, προτάσσοντας εμπειρία, γνώση και έργο.
**
Η δουλειά δεν σταματάει ποτέ Σάββα, ακόμη και με τον παλιόκαιρο.
**
Διακόσιους πενήντα δύο υποψήφιους ανακοίνωσε ο Κουκοδήμος, Λέτε να  φτάσουμε αισίως τους χίλιους για το δήμο Κατερίνης; Ας όψονται οι εγκέφαλοι του υπουργείου εσωτερικών.
**
Και να δείτε τι έχει να γίνει με τη μάχη των ψηφοδελτίων, θα τρέχουν και δεν θα προλαβαίνουν, γιατί για όλα προνοούν οι άσχετοι γραφειοκράτες των Αθηνών.
**
Αρχίζει και η παρέλαση  υποψηφίων ευρωβουλευτών, άλλη μια μεγάλη μάχη με σταυρό. Εκλογές που προσωποποιούνται με αναφορά σε πρόσωπα και εθνικά κόμματα και όχι ευρωπαϊκά. Ποιος τολμάει να σου πει ότι είναι με την Μέρκελ και το Σόϊμπλε, σου λέει Μητσοτάκης, να φύγει ο Σύριζα και «τω Κυρίω δεηθώμεν»
**

Δεν υπάρχουν σχόλια: