12 Απριλίου 2019

Η Μαρία Τοχοβίτου - Νικολή, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος από την Δημοτική Ενότητα Πέτρας, με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», του Γιώργου Νταντάμη

Την υποψηφιότητα της Μαρίας Τοχοβίτου - Νικολής, για Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης από την Δημοτική Ενότητα Πέτρας, με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Νταντάμης.

«Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση υποδεχόμαστε την αγαπητή φίλη κα Μαρία Τοχοβίτου - Νικολή ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο στο ψηφοδέλτιο της "ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ", από την Δ.Ε Πέτρας. Η αγαπητή Μαρία, ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, έχει να προσφέρει πολλά στον τόπο μας και κυρίως στους συνδημότες μας. Η Δ.Ε Πέτρας αξίζει τα καλύτερα. Καλώς ήρθες Μαρία. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία.
Κάθε μέρα και πιο ισχυροί», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.
«Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,

Σήμερα, έχω τη χαρά να ανακοινώσω την απόφασή μου να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα που μου απηύθυνε ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Ανανέωση τώρα», υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιώργος Νταντάμης. 
Ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δ.Ε. Πέτρας, καλώ όλους τους συνδημότες μου να στηρίξουν τον συνδυασμό μας για να αποκτήσει η Δ.Ε.Πέτρας τη ζωντάνια και την ποιότητα που της αξίζει. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ», δήλωσε η κα Τοχοβίτου – Νικολή, ελεύθερη επαγγελματίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: