25 Απριλίου 2019

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου


Τα κατάφερε ο Γιώργος Νταντάμης και πήρε τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ ως ανεξάρτητος συνδυασμός. Αυτό βέβαια του δίνει πόντους και παράλληλα κάνει διακριτούς δύο πόλους, έναν της κεντροαριστεράς και έναν της κεντροδεξιάς.
**
Γκάλοπ για λογαριασμό της ΔΙΟΝ TV από την opinion δίνει ισοβαθμία κορυφής για Χιονίδη, Κουκοδήμο, Λιακόπουλο με 20%. Opinion σημαίνει γνώμη. Ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του γνώμη.
**
Στην πλατεία Μακεδονίας το προεκλογικό κέντρο Χιονίδη. Εκεί και η Ανάσταση. Δεύτε λάβετε φως.
**
Πρωτότυπο. Κάλεσμα, ομιλία και διάλογος από Λιακόπουλο προς νέους 17-35 ετών. Εθνική Ελπίδων γεια σου.
**
Αθλητής του Αρχελάου, του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ υπήρξε ο Κώστας Κουκοδήμος. Τι το μεμπτό αν δωρίζει σε ερασιτεχνικούς συλλόγους μπλουζάκια; Προτιμότερο τα σουβλάκια στις ταβέρνες;
**
Μπορεί ο Δήμος Κατερίνης να κρατάει τα σκήπτρα του ενδιαφέροντος, όμως και στον Δήμο Δίου-Ολύμπου η ένταση χτύπησε κόκκινο μετά από κοινά μέτωπα και νέες συνεργασίες που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα. Κάποιοι μιλούν για ανατροπές και μεγάλες εκπλήξεις.
**
Στον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού ήρεμη δύναμη ο Βαγγέλης Λαγδάρης, δεν φαίνεται να απειλείται παρά τις αξιόλογες υποψηφιότητες που προέκυψαν. Είθισται οι διαφορές να λύνονται στον δεύτερο γύρο.
**
Εκεί που δεν υπάρχουν αναταράξεις είναι στο ψηφοδέλτιο Τζιτζικώστα. Βαδίζει για μία νέα άνετη νίκη, ευνοούμενος από την πολιτική συγκυρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: