23 Απριλίου 2019

Αύριο η τελευταία αγωνιστική της Α' Ε.Π.Σ. Πιερίας


Η τελευταία αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας διεξάγεται αύριο Μεγάλη Τετάρτη στις 17:00 το απόγευμα, με τον ενδιαφέρον να εστιάζεται στη «μάχη» που δίνουν Αετός Καταλωνίων και ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης για την παραμονή στην κατηγορία.

Με τη νίκη του την περασμένη εβδομάδα επί των Ποντίων, ο Αετός ανέβηκε πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια του. Θέλει νίκη μέσα στον Πλαταμώνα με την ουσιαστικά αδιάφορη Ακαδημία για να εξασφαλίσει την παραμονή του.

Αντίθετα, οι Πόντιοι μπορεί να έχουν πιο εύκολο έργο κόντρα στον υποβιβασμένο Εθνικό Ν. Τραπεζούντας, ωστόσο δεν τους αρκεί η δική τους νίκη, καθώς θέλουν παράλληλα να μην κερδίσει ο Αετός για να είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν την παραμονή.

Το άλλο ανοιχτό «μέτωπο» της τελευταίας αγωνιστικής είναι στην κορυφή, ωστόσο τα πράγματα μάλλον είναι ξεκάθαρα. Ο Δίας Δίου αναμένεται να κερδίσει τον υποβιβασμένο Όλυμπο Βροντούς και να στείλει τις πρώτες τέσσερις ομάδες στη διαδικασία των playoff για την άνοδο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Εφόσον δεν κερδίσει ο Δίας και η τελική του διαφορά από την Α.Ε. Καρίτσας είναι από 13 βαθμούς και πάνω, τότε η Α.Ε. Καρίτσας θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο χωρίς τη διαδικασία των playoff.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:


Δεν υπάρχουν σχόλια: