13 Απριλίου 2019

Β’ Ε.Π.Σ. Πιερίας: Τελευταία αγωνιστική με μεγάλο ενδιαφέρον

Σήμερα στις 17:00 το απόγευμα διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας με το ενδιαφέρον να είναι πολύ μεγάλο, καθώς «παίζονται» δύο θέσεις υποβιβασμού και μία θέση στα μπαράζ ανόδου.
Ο Βατανιακός εδώ και καιρό έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο, Θερμαϊκός Κορινού, Πιερικός Αστήρ Κ. Αγιάννη και Μύτικας Λεπτοκαρυάς βρίσκονται ήδη στα μπαράζ, ενώ τέσσερις ομάδες διεκδικούν την 5η θέση: Πίνδος Α. Αγιάννη, Δόξα Μοσχοχωρίου, Αναγέννηση Σβορώνου και Πιερικός Ρυακίων.
Ο… κακός χαμός όμως γίνεται στην «ουρά», όπου Ταύρος Ελάφου και Πρόοδος Π. Κεραμιδίου έχουν υποβιβαστεί, ενώ άλλες τέσσερις ομάδες παλεύουν για την αποφυγή των άλλων δύο θέσεων του υποβιβασμού.
Η μεγάλη «μάχη» της ημέρας θα γίνει στο «ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ» του Λιτοχώρου, όπου ο Απόλλωνας με τους 28 βαθμούς, υποδέχεται τον Καλλιθεακό με τους 30. Ο Απόλλων με νίκη σώζεται ότι κι αν γίνει στα άλλα ματς, ενώ ο Καλλιθεακός σε περίπτωση ήττας, θα σωθεί μόνο αν δεν κερδίσουν τόσο ο Ατρόμητος όσο και ο Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα
Ο Ατρόμητος με 27 βαθμούς βρίσκεται στη δυσκολότερη θέση καθώς θελει μόνο νίκη απέναντι στον Πιερικό Ρυακίων και παράλληλα να μην κερδίσουν Απόλλων Λιτοχώρου και Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα.
Ο Όλυμπος παίζει μέσα στον αδιάφορο Βατανιακό, ο οποίος όμως δεν… χαρίζεται σε κανέναν και αν χάσει, θα ελπίζει να μην κερδίσουν Απόλλων Λιτοχώρου και Ατρόμητος.
Στο ενδεχόμενο τριπλής ισοβαθμίας Καλλιθεακού, Ατρομήτου και Όλυμπου Αγίου Σπυρίδωνα στους 30 βαθμούς, σώζεται ο Απόλλων Λιτοχώρου (θα έχει 31) και ο Καλλιθεακός, καθώς έχει περισσότερους βαθμούς στα μεταξύ τους παιχνίδια.
Το πρόγραμμα της τελευταιας αγωνιστικής:
Μύτικας Λεπτοκαρυάς - Πρόοδος Π. Κεραμιδίου
Βατανιακός - Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα
Ατρόμητος Κατερίνης - Πιερικός Ρυακίων
Αναγέννηση Σβορώνου - Ταύρος Ελάφου
Απόλλων Λιτοχώρου - Καλλιθεακός
Δόξα Μοσχοχωρίου - Θερμαϊκός Κορινού
Πιερικός Αστήρ Κ. Αγιάννη - Πίνδος Α. Αγιάννη



Δεν υπάρχουν σχόλια: