18 Απριλίου 2019

Μετάλλια και διακρίσεις για τους αθλητές του Ολύμπιου Μαχητή

 Με σχεδόν 1.000 αθλητές από 100 σωματεία του Καράτε, πλημμύρισε από κόσμο το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, το Χαλκιοπούλειο Στάδιο Λαμίας, στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Karate Open Series Elite Lamia 2019».

Ο Γ.Α.Σ Ολύμπιος Μαχητής από την Κατερίνη πήρε μέρος στους αγώνες με την συμμετοχή 21 αθλητών και επέστρεψε με 11 μετάλλια (3 χρυσά- 3 αργυρά- 5 χάλκινα).
Το Δ.Σ του συλλόγου "Είμαστε περήφανοι για τους αθλητές μας. Πολλά μπράβο σε όλη την αποστολή του Ολύμπιου Μαχητή για την μαχητικότητά τους, την εμπιστοσύνη τους, το ήθους τους και την ακούραστη βοήθειά τους.  Συγχαρητήρια στον Δάσκαλο Παραστατίδη Ιωάννη και στον Προπονητή Παραστατίδη Χριστόφορο".
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
ΧΡΥΣΑ
Γεωργόπουλος Ορέστης Kumite
Γεωργόπουλος Ορέστης Kata
Σκούμπας Κωνσταντίνος Kumite

ΑΡΓΥΡΑ
Λένος Δημήτριος Kumite
Βασιλειάδης Βίκτωρας Kumite
Γαλάνη Πηνελόπη Kumite
ΧΑΛΚΙΝΑ
Χριστοφορίδης Νικόλαος Kumite
Δήμου Χρυσοβαλάντο Kumite
Φίγκου Άμπρα Kumite
Κουκουλή Παναγιώτα Kumite
Αμβροσιάδης Κωνσταντίνος Kumite

5ες Θέσεις
Τεκερλέκη Στυλιανή Kumite
Χριστοφορίδης Χρυσοβαλάντης Kumite
7ες Θέσεις: Γκούσκου Μαρία Kumite, Κουκουλή Αθανασία Kata, Ορμαντζή Αγγελική Kumite, Παναγιωτή Δήμητρα Kumite, Παπαδημητρίου Μιχαήλ Kumite, Σιδηροπούλου Στυλιαννή Kumite, Στεφανίδης Παντελής Kumite, Στογιάννη Μάρκος Kumite, Χαραλαμπίδου Νικολέττα Kumite.
Την ίδια Κυριακή 14 Απριλίου 2019, πραγματοποιήθηκε το 7ο Κύπελλο Ελλάδος Brazilian Jiu Jitsu στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης. Το Κύπελλο συνδιοργανώνεται, όπως κάθε χρόνο, ο Α.Σ. SHOTOKAN KARATE Χαλάστρας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου – Ζίτσου (ΕΦΕΟΖΖ), αναγνωρισμένης από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, και από την Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Δέλτα.
Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν περισσότεροι από 400 αθλητές από όλους τους συλλόγους που ανήκουν στην Ομοσπονδία της ΕΦΕΟΖΖ και από διάφορες περιοχές της χώρας.
Ο Γ.Α.Σ Ολύμπιος Μαχητής από την Κατερίνη με υπεύθυνο προπονήσεων τον Τσακνάκη Φώτη (Zr Team Greece), κατέκτησε 11 Μετάλλια (2 χρυσά - 1 αργυρό - 8 χάλκινα).
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

ΧΡΥΣΑ
Κεχαγιόπουλος Πέτρος άσπρη ζώνη
Ανεσιάδου Γεωργία άσπρη ζώνη
ΑΡΓΥΡΑ
Άρης Παπαδόπουλος μπλε ζώνη
ΧΑΛΚΙΝΑ
Τσακνάκης Φώτης Καφέ ζώνη
Τσακνάκης Φώτης κατηγορία Open
Ρομπέρτο Καραγιάννης μπλε ζώνη
Τερζίδης Γεώργιος μπλε ζώνη
Καφετζής Δημήτρης μπλε ζώνη
Νίκος Καλαϊτζής άσπρη ζώνη 
Παύλος Ξανθόπουλος άσπρη ζώνη
Χρήστος Τσομακός άσπρη ζώνη
Συγχαρητήρια για την συμμετοχή τους στους αγώνες Άκης Αποστολίδης, Νίκος Λένα, Θεοδώρα Αποτά, Γιώργος Κωνσταντάκης, Γιώργος Παππουνίδης .

Δεν υπάρχουν σχόλια: