20 Απριλίου 2019

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Εντυπωσιακός αλλά κυρίως ουσιαστικός ο Χρήστος Παπαστεργίου, υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΚΙΝΑΛ για την Κεντρική Μακεδονία, παρουσίασε αδιαμφισβήτητα στοιχεία όπου πάνω τους έχτισε την αδράνεια και την ανυπαρξία της εννεαετούς διοίκησης Ψωμιάδη - Τζιτζικώστα.

Ουραγοί στην κατάταξη των περιφερειών στην Ευρώπη, στην ένατη θέση στην Ελλάδα μεταξύ των 13 περιφερειών, πρωταθλητές στην ανεργία και τη φτώχεια.
**
Δεν δέχεται κανένα debate ο Τζιτζικώστας με τους συνυποψήφιους περιφερειάρχες της Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και της υπόλοιπης χώρας, διευκρίνισε ο Παπαστεργίου. Η αντίληψη του περί διαλόγου.
**
Μας ενδιαφέρουν για το συνδυασμό μας οι άνθρωποι του μόχθου, του κόπου και όχι του κόλπου, δήλωσε ο Παπαστεργίου. Δεν μας ενδιαφέρουν ακόμη αυτοί που κλωτσούν, τραγουδούν ή χορεύουν ωραία, τόνισε με νόημα.
**
Ο Μιχάλης Κατρίνης, πρώην βουλευτής Ηλείας με το ΠΑΣΟΚ, στην ομιλία του στην Εκάβη εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι τρίτο στις εκλογές, υπερδιψήφιο και θα πάρει την τρίτη εντολή από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.
**
Μετ’ εμποδίων η ομιλία του Χρήστου Γιαννούλη στην Αστική Σχολή Κατερίνης, αφού μία ομάδα διαδηλωτών αποδοκίμαζε και τον καθύβριζε, παρουσία μάλιστα ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Η αφορμή δόθηκε από την ατυχή του δήλωση προ ημερών στο Επιμελητήριο Κατερίνης που ήταν όντως ατυχής. Κατά τα άλλα, τον αδικούν γιατί ίσως δεν γνωρίζουν τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά που κάποιοι συνάδελφοι γνωρίζουν καλά.
**
Είναι ντροπή. Ντροπή για τις αποδοκιμασίες στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, Ολυμπιονίκη του τάε-κβο-ντο και μάλιστα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, ουσιαστικά για τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Ο άνθρωπος δεν ψήφισε τις Πρέσπες, ούτε κυβέρνησε, ούτε διαχειρίστηκε χρήμα. Ενδεχομένως ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού. Ας τους πάρουμε όλους τους ψηφοφόρους από πίσω, κράζοντας και απειλώντας, όπως τον παλιό καλό καιρό της κομμουνιστοφαγίας που μας κράτησε αγκυλωμένους για χρόνια.
**
Το να κάνεις πρωταθλητισμό και μάλιστα να στεφθείς Ολυμπιονίκης με αργυρό μετάλλιο , είναι επιβράβευση μιας πολύχρονης προσπάθειας, δύσκολης και απαιτητικής και τους αξίζει τιμή και σεβασμός και για την πατρίδα είναι σε υψηλότερο βάθρο από κάθε Τσίπρα, Μητσοτάκη ή Μιχαλολιάκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: