11 Απριλίου 2019

Συνάντηση του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή Βασίλη Μιχαλολιάκο

Τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη επισκέφτηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος διατέλεσε κατά το παρελθόν Δήμαρχος Πειραιά και Υφυπουργός Άμυνας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο άνδρες συζήτησαν για θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη διαμόρφωση σχεδίων και πολιτικών, οι οποίες σχετίζονται με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Παράλληλα, παρουσιάστηκαν από πλευράς του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη, οι συντονισμένες πρωτοβουλίες και δράσεις που έχουν αναληφθεί, για την προώθηση μίας σειράς σημαντικών ζητημάτων του Δήμου, οι οποίες θέτουν στο επίκεντρο καλές και καινοτόμες πρακτικές για την εξυπηρέτηση των πολιτών και την ορθολογική διοίκηση του Δήμου Κατερίνης.
Ο κ. Μιχαλολιάκος συνεχάρη τον Δήμαρχο, ευχήθηκε καλή συνέχεια στο έργο του, ενώ  στον επίλογο της συνάντησης,  ο Δήμαρχος Κατερίνης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον υποψήφιο ευρωβουλευτή και σε μία συμβολική ανταλλαγή δώρων πρόσφερε στον κ. Μιχαλολιάκο, μία έκδοση με θέμα την Κατερίνη.
Στην συνάντηση παρέστησαν τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: