19 Απριλίου 2019

Ο Αστέριος Φαρμάκης στον Σύλλογο Λιτοχωριτών Θεσσαλονίκης

Ανάμεσα σε Λιτοχωρίτες που ζουν στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου και επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Συμπολιτεία», Αστέριος Φαρμάκης, το πρωί της Κυριακής 14 Απριλίου. 


Στην κατάμεστη αίθουσα του συλλόγου, ανάμεσα σε φίλους και φίλες που αγαπούν και θέλουν την καλύτερη επιλογή για τον Δήμο της καταγωγής τους, ο κ. Φαρμάκης ανέλυσε τις βασικές συνιστώσες των προγραμματικών του θέσεων υπογραμμίζοντας ότι το διακύβευμα για την επόμενη θητεία στον Δήμο Δίου – Ολύμπου είναι να γίνει ένας Δήμος Ισχυρός για Όλους.
«Μας μαγεύει η εικόνα του Δήμου μας. Μας καθηλώνει η θωριά του Ολύμπου και ο μύθος του. Και όμως ακόμη και σήμερα μόνο λύπη μας προκαλεί η ανυπαρξία αναπτυξιακής προοπτικής. Βλέπουμε όμορους νομούς να αξιοποιούν το όνομα και τον μύθο του Ολύμπου και εμείς να μένουμε θεατές. Βλέπουμε τις ακτές μας να υποβιβάζονται λόγω της ανυπαρξίας της δημοτικής αρχής. Βλέπουμε τον διευρυμένο Δήμο μας να διχάζεται λόγω της ανικανότητας συντονισμού και των πιο αυτονόητων καθημερινών ενεργειών. Ως πότε; 
Ποιοι πραγματικά ενδιαφέρονται για τον Δήμο μας; Ποιοι πραγματικά μπορούν να τον διοικήσουν με διαφάνεια, με όραμα και αξιοκρατία; Η «Συμπολιτεία» είμαστε μία ανεξάρτητη κίνηση πολιτών που θέλουμε να υπηρετήσουμε το κοινωνικό μας σύνολο δίνοντας υπεραξία στην αξία μας, λύνοντας άμεσα και οριστικά προβλήματα ρουτίνας και κυρίως να σταθούμε δίπλα στον δημότη μας σε κάθε γωνιά του τόπου μας. Εμείς και θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε τον Δήμο Δίου – Ολύμπου Ισχυρό για Όλους», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Φαρμάκης και καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους που ευχήθηκαν σ’ αυτόν και τους υποψήφιους συμβούλους του καλή επιτυχία και νίκη για τον τόπο.


e-mail: sympoliteia.pr@gmail.com | info@sympoliteia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: