9 Απριλίου 2019

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Η βράβευση των Ολυμπιονικών  και κυρίως του Κώστα Κουκοδήμου από το δήμο Κατερίνης, δείγμα πολιτικού πολιτισμού. Το timing βέβαια όχι και τόσο αθώο αλλά ας όψεται ο μαιτρ της επικοινωνίας. Υψηλή ραπτική.
**
Αντίθετα από άλλες γειτονιές έχουμε «δήγματα»,δαγκώματα δηλαδή. Πολλές φορές μάλιστα ο πολιτικός λόγος εκχυδαΐζεται. Προς τι ο πανικός;
**
Ετεροχρονισμένα κάποιοι ανακάλυψαν ότι οι Ρομά κλέβουν ρεύμα. Μη παριστάνουμε και «τας μωράς παρθένας».
**
Τα καλά του Σάββα τα καρπώνονται «όλοι μαζί». Τα κακά δυο-τρεις κι ο Σάββας.
**
Ο κύβος ερρίφθη στο Δήμο Δίου-Ολύμπου. Ο Γερολιόλιος είναι ήδη στον τελικό.
**
Άρχισαν και οι επισκέψεις υποψηφίων Ευροβουλευτών.  Αυτές είναι καριέρες 25.000 ευρώ το μήνα, τρως κι από μέσα.
**
Επελαύνει ο Μπακογιάννης για το δήμο Αθήνας κι ο Κυριάκος στην επικράτεια. Πόση ευτυχία για μάνα κι αδελφή.  Άντε και συ Ντόρα πρόεδρος της Δημοκρατίας κι ας τριτώσει το κακό. Είδαμε τόσα και τόσα.
**
Άνοιγμα στον προοδευτικό χώρο κάνει ο Τσίπρας. Στην ουσία πρόκειται για ένα άνοιγμα στην κεντροαριστερά, απ’ τη στιγμή που ο Σύριζα μεταλλάχθηκε σ’ ένα κατ’ ουσίαν  μνημονιακό φιλελεύθερο κόμμα.
**
Υποψήφιος ζήτησε να διαφημιστεί από την «Τοπική» αλλά και την ηλεκτρονική έκδοση της «Ημερήσιας». Μας βρήκε ακριβούς. Τι να κάνουμε, άλλος ο λόγος του Φορτούνη άλλος του Μπουχαλάκη.
**
Έκλεισαν σχεδόν όλοι οι συνδυασμοί, κάποια κενά που υπάρχουν θα πρέπει να συμπληρωθούν μέχρι τέλος Απριλίου και μετά η επίσημη ανακήρυξη των συνδυασμών.
**
Την Κυριακή στις 11π.μ στο Πνευματικό κέντρο η παρουσίαση του προγράμματος και των υποψηφίων του Κώστα Κουκοδήμου (Εκκίνηση). Βαρόμετρο για τις εξελίξεις.
**

Δεν υπάρχουν σχόλια: