10 Απριλίου 2019

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου


Κρείττον το σιγάν του λαλείν. Αφού δεν το ‘χεις βρε χριστιανέ μου, τι το παιδεύεις; Σχετικό με την περί Ολυμπιάδος παραφιλολογία.
**
Πήγαν οι εν ενεργεία δήμαρχοι απανταχού της επικράτειας σε κάτι ανάλογο με το μαντείο των Δελφών και πήραν οδηγίες. Άσφαλτος και πανσεδάκια.
**
Μετά τη βράβευση Κουκοδήμου από τον Σάββα, τι θα λέγατε για τη μετονομασία του Δημοτικού Σταδίου σε «Στάδιο Κώστας Κουκοδήμος», ως πρώτου Πιεριέα Ολυμπιονίκη; Παίζεις ρέστα. Άγγελε τι λες;
**
Απ’ ό,τι κατάλαβα ο Μακρίδης είναι συνεργαζόμενος με τον Σάββα, προσχώρησε μέρος του συνδυασμού του. Κάτι σαν τους ΑΝΕΛ να πούμε.
**
Το ερώτημα που βασανίζει κάποιους και θα θέσουν θέμα στο FB, είναι αν η ΔΗΜΑΡ στηρίζει τον Νταντάμη. Και ουαί κι αλίμονο.
**
Πολύς λόγος για τον τελικό στον Δήμο Κατερίνης. Τι θα κάνουν ο τρίτος και ο τέταρτος. Μην ανησυχείτε, σπίτι τους δεν πρόκειται να πάνε. Άλλος για Βουλή, άλλος για κάποια περίοπτη θεσούλα. Εδώ υπάρχει πρόνοια για τα πετεινά του ουρανού, τι λέτε τώρα…
**
Μου είπαν και τα γράφω με επιφύλαξη. Υποψήφιος Δήμαρχος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Γ.Γ. στο Υπουργείο Βορείου Ελλάδος. Ο Χριστογιάννης ότι ώρα θέλει μπαίνει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Τον ρώτησε τον Λευτέρη;
**
Παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού του στην Πέλλα ο Χρήστος Γιαννούλης. Στην Πιερία λίγο χλωμό το βλέπω. Χρήστο ουδείς προφήτης στον τόπο του. Έασον αυτούς χαίρειν.
**
Σε κάθε εκλογές βάζουν κι από έναν Πασόκο μέσα. Χρυσές δουλειές. Από αρχάγγελους της κάθαρσης πάντα πηγαίναμε καλά.
**

Δεν υπάρχουν σχόλια: