11 Απριλίου 2019

Εκδήλωση στο Επιμελητήριο Πιερίας με την Life Coach, Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 10 Απριλίου 2019 στη Συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας,  μια  εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση με ομιλήτρια την Life Coach Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, με θέμα: "Η Αυτο-ηγεσία είναι η νέα ηγεσία: Τρόποι να πετύχουμε τους στόχους μας και να ηγηθούμε της ζωής μας”.
Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε την κα. Μαλλέρου, ανέφερε ότι: «Σήμερα πραγματοποιούμε μια διαφορετική αλλά ιδιαίτερα χρήσιμη ημερίδα που δεν αφορά χρηματοδοτικά προγράμματα, κόκκινα δάνεια και οτιδήποτε άλλο αφορά την καθημερινή μας επαγγελματική δραστηριότητα, αλλά αφορά πως μπορούμε και λόγω της κρίσης που βιώνουμε, να γνωρίσουμε τις δυνατότητες μας, τα όρια  μας, τα δυνατά ή και αδύναμα σημεία μας και να ανακαλύψουμε τους  τρόπους για να προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, είτε προσωπικούς είτε επαγγελματικούς. Περιμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να την ακούσουμε».
Στο πάνελ παρευρίσκονταν και η κα. Χάϊδω Παπαχατζή, Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Πιερίας, η οποία παίρνοντας το λόγο ενημέρωσε το κοινό, αναφέροντας το πλούσιο βιογραφικό της. Life Coach Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου.
Παίρνοντας το λόγο η  Life Coach Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, μεταξύ των άλλων ανέφερε ότι: «Η καινούργια ηγεσία είναι η ηγεσία,  ότι όποιος μπορεί να ηγηθεί στον ίδιο του τον εαυτό σε όλα τα επίπεδα, συναισθηματικά, ψυχικά, πνευματικά, τότε θα μπορεί αυτός να ηγηθεί των άλλων και να παρακινεί σοβαρά τους άλλους. Οι άνθρωποι δύσκολα παρακινούνται από κάποιον που παραπαίει. Το μοντέλο της αυτοηγεσίας στηρίζεται στην αυτογνωσία και το όραμα. Οι σημαντικότερες παράμετροι της αυτοηγεσίας είναι η αυτοπεποίθηση, η αυτοδιαχείριση, η αυτοπαρακίνηση, η συναισθηματική νοημοσύνη, ο προσανατολισμός στη δράση και ο αναλογισμός. Σε όλα τα παραπάνω πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία».  Όλα τα παραπάνω τα ανέλυσε με παραδείγματα καθημερινά, βιωματικά, με άμεσο τρόπο, συνδιαλεγόμενη με το κοινό, αναφέροντας ότι όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν ανάλογα σε ποιον απευθύνεται σε ιδιώτες ή σε εταιρίες, κλείνοντας με το σλόγκαν «Καλύτερα γίνεται».
Τόσο κατά τη διάρκεια όσο και στο τέλος της ομιλίας της υπήρχαν ερωτήσεις, απορίες από το κοινό που την παρακολούθησε.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας  Χατζηχριστοδούλου τίμησε με ένα αναμνηστικό δώρο τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου και την ευχαρίστησε  για την παρουσία της στο Επιμελητήριο Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: