4 Μαΐου 2019

Α’ Ε.Π.Σ. Πιερίας: Στον τελικό η Α.Ε. Καρίτσας, 3-0 την Ακαδημία Πλαταμώνα

Στον τελικό των playoffs της Α’ Ε.Π.Σ. Πιερίας προκρίθηκε η Α.Ε. Καρίτσας μετά τη νίκη της με 3-0 επί της Ακαδημίας Πλαταμώνα στο δημοτικό γήπεδο Βατάν.
Η ΑΕΚ απείλησε πρώτη στο 13’ με την κεφαλιά του Κυπαρίσση που έδιωξε σε κόρνερ ο Γαλάνης, ενώ στο 23’ η ομάδα του Πλαταμώνα έφτασε κοντά στο γκολ, όμως το σουτ του Χατζηλαδά πέρασε λίγο άουτ.
Οι Κυπελλούχοι της Ε.Π.Σ. Πιερίας άνοιξαν το σκορ στο 32’ όταν ο Μακράκης εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Σιαμάγκα και με πλασέ νίκησε τον Γαλάνη κάνοντας το 1-0.
Η ΑΕΚ κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο και κλείδωσε ουσιαστικά τη νίκη-πρόκριση στο 66ο λεπτό. Ο Κυρτέγος μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, γύρισε τη μπάλα στον Κυπαρίσση και αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0.
Δέκα λεπτά μετά, ο Κυρτέγος έστρωσε τη μπάλα στον Δημητρουλόπουλο και αυτός με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Πλέον η ΑΕΚ περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της που θα προκύψει από τον αυριανό ημιτελικό μεταξύ Δία Δίου και Εθνικού Ν. Κεραμιδίου.
Διαιτητής: Ασλανίδης
Βοηθοί: Μηνούδης, Τσικλητάρη Β.
ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ (Κούρτογλου): Παπατολίκας, Καραγκούνης, Λαγδάρης (65’ Σαμανίδης), Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Τροΐρης, Δημητρουλόπουλος, Οικονόμου (69’ Τσιώμης), Κυπαρίσσης (74’ Δαλαμήτρας), Κυρτέγος (80’ Μητράκας), Μακράκης.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ (Μιχωλός): Ι. Γαλάνης, Σταϊκούρας, Αρζάνας, Μιχωλός, Σιαμάγκας, Παυλίδης, Χατζηλαδάς, Δ. Κατέλας, Ν. Κατέλας, Τρικαλόπουλος, Α. Γαλάνης (62’ Σιώκας).
Φωτογραφίες: katerinisport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: