4 Μαΐου 2019

ΔΥΝΑΤΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ από Άγιο Δημήτριο για Κώστα Κουκοδήμο

Στον τόπο καταγωγής του, τον Άγιο Δημήτριο, άνοιξε  την αυλαία των προεκλογικών ομιλιών του ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος το βράδυ της Παρασκευής.
Τον Κώστα Κουκοδήμο υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό όλοι οι κάτοικοι του  χωριού στην πλατεία όπου και πραγματοποιήθηκε η ομιλία του αλλά και η παρουσίαση των υποψηφίων Συμβούλων Κοινότητας Αγίου Δημητρίου και των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων στην εκλογική περιφέρεια Πέτρας.
Ανοίγοντας την ομιλία του ο Κώστας Κουκοδήμος είπε:  «Αρχίζω τον αγώνα μου σε κάθε προεκλογική εκστρατεία, από αυτήν εδώ την πλατεία, τον τόπο του πατέρα μου που τον αγάπησα όσο εκείνος, που με στήριξε στις μάχες μου, που μου δίνει δύναμη και πάλι σ’ αυτή τη σημαντική στιγμή της πολιτικής μου πορείας.
Δώδεκα χρόνια ο,τι είχαν να δώσουν το έδωσαν. Δεν πρέπει να χαθεί άλλη ευκαιρία,  δεν πρέπει να στερήσουμε   από το δήμο μας την ευκαιρία να αλλάξει σελίδα.
Ο δήμος δεν είναι μόνο η Κατερίνη. Ο δήμος δεν είναι μόνο οι πλατείες, οι παιδικές χαρές και τα μπαλώματα στους δρόμους. Ο δήμος δεν είναι τα κτίρια αλλά οι άνθρωποι. Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Στέκομαι σήμερα εδώ και σας ζητώ να μου δώσετε δύναμη. Όπως κάνετε κάθε φορά. Γνωρίζετε πως σας στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις και σας υπηρέτησα με ήθος, με συνέπεια, με ειλικρίνεια. Η δύναμη των ανθρώπων που σε αγαπούν είναι ανεκτίμητη. Σας τη ζητώ και υπόσχομαι  να σας την ανταποδώσω.  Όσο περήφανος ένιωσα όλα αυτά τα χρόνια που σας υπηρέτησα άλλο τόσο θα είμαι περήφανος να σας υπηρετήσω και ως δήμαρχος Κατερίνης.
Και πιστέψτε με θα είστε κι εσείς υπερήφανοι για το δήμο και τους ανθρώπους που επιλέξατε με την ψήφο σας».
Ο Κώστας Κουκοδήμος ανέπτυξε τους βασικούς άξονες του προγράμματος της ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ για το δήμο αλλά και τις προτάσεις για την κοινότητα του Αγίου Δημητρίου, στοχεύοντας στην αγροτουριστική του ανάπτυξη, την προώθηση των τοπικών προϊόντων, τις αναγκαίες παρεμβάσεις στο εσωτερικό και αγροτικό οδικό δίκτυο, στην ανάδειξη του  αρχαιολογικού χώρου και την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας και των υπηρεσιών προς τους μόνιμους κατοίκους.
Στις προτάσεις περιλαμβάνονται: 
- Η αξιοποίηση  και επαναλειτουργία του λαογραφικού μουσείου
- Η τουριστική ανάδειξη και αξιοποίηση του χώρου στην περιοχή Μαγούλα
- Η αξιοποίηση των εγκαταστάσεων δίπλα στο κοιμητήριο Αγίου Δημητρίου
- Ασφαλτοστρώσεις στο κατεστραμμένο οδικό δίκτυο, την δημιουργία ασφαλούς παιδικής χαράς
- Η κατασκευή και συντήρηση του αγροτικού δικτύου
- Νέες υδρευτικές γεωτρήσεις  
- Επισκευή-συντήρηση δικτύου αποχέτευσης
- Δημιουργία και εκπαίδευση εθελοντικής διασωστικής ομάδας καθώς και δημιουργία αίθουσας πρώτων βοηθειών
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ
Αναγνώστου Αθανάσιος
Βαϊτσόπουλος Λάζαρος
Ίτσιος Απόστολος
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Δεμάτη Τσαρούχα Αικατερίνη
Θεοδώρου Αντώνιος
Κατσαβός Θωμάς
Κουκοδήμου Αθανασία
Μέλλιος Θωμάς
Τσινής Λάζαρος
Μπουρονίκος Αθανάσιος
Μπουρονίκου Χριστίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: