13 Μαΐου 2019

Στην πολιτική, σημασία δεν έχει το «λέγειν», άλλα το «πράττειν»


ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ
Υποψήφια Σύμβουλος Κοινότητας Κατερίνης
ΕΚΚΙΝΗΣΗ – Υποψ. Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος




Η ενασχόληση με τα κοινά είναι υποχρέωση κάθε ενεργού πολίτη. Πολίτης είναι εκείνος που έχει το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση συμμετοχής στα κοινά. Είναι εκείνος που εκλέγει και εκλέγεται. Η έννοια πολίτης είναι τίτλος τιμής, είναι αξίωμα με απεριόριστη διάρκεια, σύμφωνα με τον Αριστοτέλη.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνω τη συμμετοχή μου στο συνδυασμό του Κώστα Κουκοδήμου, ενός πολιτικού άνδρα που δεν ξεχνά ότι διοικεί ανθρώπους και ότι θα διοικεί σύμφωνα με τους νόμους. Αυτές αποτελούν κάποιες από τις αρετές που πρέπει να έχει ένας πολιτικός,  σύμφωνα με τον Αγάθωνα.
Η πολιτική - συμμετοχή στα κοινά είναι μέσο πραγμάτωσης αξιών που μπορεί να οδηγήσει την πόλη μας σε πρόοδο. Στην πολιτική, σημασία δεν έχει το «λέγειν», άλλα το «πράττειν», τα άτομα δεν κρίνονται από τις προθέσεις τους, άλλα από το αποτέλεσμα. Όλα αυτά αποτελούν τους βασικούς άξονες στους οποίους στηρίζω την υποψηφιότητα μου.
Έχοντας, λοιπόν, το όραμα για μια καλύτερη πόλη, μια ευρωπαϊκή πόλη, που όλους μας αξίζει, έχοντας τις ηθικές αναστολές που απαιτούνται σε αυτές τις θέσεις, καθώς και κάποιες γενικές και ειδικές γνώσεις, ζητώ τη στήριξη σας  για την εκλογή μου με το συνδυασμό του Κώστα Κουκοδήμου στο τοπικό συμβούλιο της πόλης μας, της Κατερίνης.
Με εκτίμηση στους συμπολίτες μου
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ

 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Α.Π.Θ.
ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ -ΠΑΙΔΑΩΓΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΑΣΠΑΙΤΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
MSc ΔΟΙΗΚΗΣΗ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ
ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Α.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΗΤΗΣ.
ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Π. ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ
Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΔΑΚΕ Δ.Ε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: