8 Μαΐου 2019

Απαγόρευση δημοσίων συναθροίσεων στο κέντρο της Αθήνας ενόψει του τελικού Κυπέλλου

Η αστυνομία προβαίνει σε περισσότερα μέτρα πάρα το γεγονός ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα διεξαχθεί με 1.040 προσκλήσεις συνολικά.
Ο τελικός, λοιπόν, θα προκαλέσει και απαγόρευση δημοσίων συναθροίσεων στο κέντρο της Αθήνας. Ο λόγος είναι η αποφυγή επεισοδίων γύρω από τους δρόμους που στεγάζεται ο σύνδεσμος οπαδών του ΠΑΟΚ, έναν χώρο όπου οι φίλοι του Δικεφάλου σκόπευαν να κάνουν σε συγκέντρωση, για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.
Η απόφαση ελήφθη από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής για λόγους ασφαλείας και θα ισχύει από το απόγευμα (18:00) της Πέμπτης (9/5) έως και την Κυριακή (12/5) το πρωί (06:00).
Συγκεκριμένα, η απαγόρευση αφορά τις οδούς:
Μάρνη (από τη συμβολή της με οδό 28ης Οκτωβρίου) - συνέχεια Καρόλου - Πλατεία Καραϊσκάκη - Αχιλλέως - αριστερά Κολωνού - αριστερά Π. Τσαλδάρη (Πειραιώς) - Πλατεία Ομονοίας - Σταδίου - αριστερά Εμμ. Μπενάκη - δεξιά Ακαδημίας - αριστερά Ζωοδόχου Πηγής - αριστερά Ανδρέα Μεταξά - αριστερά Εμμ. Μπενάκη - δεξιά Σόλωνος - αριστερά Θεμιστοκλέους - δεξιά Ακαδημίας - Πλατεία Κάνιγγος - Χαλκοκονδύλη - δεξιά 28ης Οκτωβρίου (μέχρι τη συμβολή με Μάρνη).

Δεν υπάρχουν σχόλια: