24 Ιουνίου 2019

Ο Απόστολος Στύλος στον πάγκο του Πιερικού

Δυναμικά ξεκίνησε τον σχεδιασμό της νέας σεζόν η νέα διοίκηση του Πιερικού, καθώς ανακοίνωσε την πρόσληψη του Απόστολου Στύλου για τη θέση του προπονητή.
Ο 48χρονος τεχνικός, εκ των κορυφαίων προπονητών της Πιερίας, συμφώνησε με τη διοίκηση και θα αντικαταστήσει τον Νίκο Θεοδοσιάδη στον πάγκο της ομάδας. Διακρίνεται για την επιθετική του φιλοσοφία και το ποδόσφαιρο κυριαρχίας που έπαιξαν οι ομάδες στις οποίες θήτευσε.
Ο Απόστολος Στύλος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στη Δ’ Εθνική τη σεζόν 2012-13, ενώ πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία τη διετία 2013-15 στη Γ' Εθνική.
Στη συνέχεια μεταπήδησε στην Πύδνα Κίτρους με την οποία έκανε επίσης πολύ καλή πορεία στη Γ’ Εθνική και κατέκτησε το Κύπελλο της Ε.Π.Σ. Πιερίας αλλά και το Κύπελλο Ερασιτεχνών τη σεζόν 2015-16.
Στη συνέχεια ανέλαβε την Ελπίδα Σκουτάρεως, επίσης στη Γ' Εθνική, όμως παραιτήθηκε μετά από επτά μήνες, έχοντας εξασφαλίσει άνετα την παραμονή στην Κατηγορία.
Τη σεζόν 2018-19, ο Απόστολος Στύλος κατέκτησε το Κύπελλο Λέσβου με τον Αιολικό, ενώ έφτασε μία ανάσα από την άνοδο στη Football League, όμως ηττήθηκε στα μπαράζ από τον Ιωνικό.
Η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή θα γίνει την Τετάρτη 26/06/2019 και ώρα 20:30 στα γραφεία του ΣΦΚ στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της νέας διοίκησης του συλλόγου.
Η ανακοίνωση:
Ο Σ.Φ.Κ. Πιερικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Απόστολο Στύλο. Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο τον καλωσορίζει στον σύλλογο και του εύχεται από καρδιάς καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες.
Σύντομο βιογραφικό του νέου μας προπονητή Απόστολου Στύλου:
Γεννημένος στο Βισμπάντεν της Γερμανίας στις 06 Απριλίου 1971. Είναι πρώην ποδοσφαιριστής με συμμετοχές σε Κόρινθο, Αιολικό, Αγερσανή, Ναυπακτιακό, Κέρκυρα, Αρτάκη, Εθνικό Κατερίνης, Πυρσό Γρεβενών και φυσικά στον Πιερικό.
Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε τη σεζόν 2013-2014 στην Γ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία και είναι κάτοχος προπονητικού διπλώματος UEFA A.
Προηγούμενη του ομάδα ήταν ο Αιολικός Μυτιλήνης με τον οποίο δυστυχώς δεν κατάφερε να κατακτήσει την άνοδο στη Φουτμπολ Λιγκ στα μπαραζ με αντίπαλο τον Ιωνικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: