13 Ιουνίου 2019

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Όσο το’ λεγαν και καμάρωναν μερικοί. Το ΚΙΝΑΛ δεν θα συμπληρώσει ψηφοδέλτιο. Κι όμως είναι έτοιμο και ετοιμοπόλεμο. Έχουν μέσα τους τον εθελοντισμό Κοσμαδάκης, Πάτρα και Τριανταφύλλου για να πλαισιώσουν Μίχου και Τσακιρίδη.
**
Την παλιά «πετυχημένη» συνταγή αποφάσισαν να εκτελέσουν στον ΣΥΡΙΖΑ, κόβοντας τον Σάκη Γκούνα και προσάπτοντάς του τον τίτλο του «Μακεδονομάχου», μετά από πολύωρη συνεδρίαση της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.
**
Το μαρτύριο της σταγόνας συνεχίζεται. Από ώρα σε ώρα αναμένεται η ανακοίνωση του γαλάζιου ψηφοδελτίου. Κάπου διάβασα ότι όλα ήταν στημένα. Μη γινόμαστε γραφικοί. Περί αξιολόγησης πρόκειται και με ήπια χρήση βύσματος. Ίδωμεν.
**
Με τον Χιονίδη τα βάζουν συγκεκριμένοι κύκλοι για αθέτηση λόγου και για το αίτημά του να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ. Οι δηλώσεις, όπως και τα γκάλοπ, ισχύουν για τη συγκεκριμένη στιγμή. Έπειτα μη ξεχνάτε ότι στα κόμματα μετράει και το τι κουβαλάει ο καθένας.
**
Εντάξει μη το βγάζουμε και τα μάτια. Αυτοδυναμία η ΝΔ, τέσσερις βουλευτές, μεταξύ των οποίων δύο υπουργοί. Κάπως έτσι αρχίζουν τα όργανα και μετά λες τι είχαν τα έρμα και ψοφούσαν.
**
Σεμνά και ταπεινά. Δεν χρειάζονται προκλήσεις. Σε λίγο και πάλι όλοι μαζί θα χρησιμοποιούμε την ίδια ρητορική. Γερμανοτσολιάδες, στα τέσσερα, κωλοτούμπα. Μας το δίδαξε η ζωή και είμαστε προετοιμασμένοι για όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: