8 Ιουνίου 2019

Έξι ανανεώσεις και έξι «διαζύγια» για την Α.Ε. Καρίτσας

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός της Α.Ε. Καρίτσας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2019-20.

Ήδη η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία και διατήρησε το τεχνικό τιμ της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, στο «τιμόνι» της νταμπλούχου της Ε.Π.Σ. Πιερίας θα συνεχίσει να κάθεται ο Αλέξανδρος Κούρτογλου, ο Δημήτρης Βλάχος θα είναι και φέτος ο γυμναστής της ομάδας, ενώ ο Γιάννης Συμεωνίδης συνεχίζει στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων.
Στη θέση του γενικού αρχηγού παρέμεινε ο Άκης Βογιατζής, ενώ ήδη έξι ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ ανανέωσαν με την ομάδα της Καρίτσας.
Η σημαντικότερη παραμονή είναι αυτή του ηγέτη, αρχηγού και πρώτου σκόρερ της ΑΕΚ, Δημήτρη Κυρτέγου, ενώ ανανέωσαν και οι Γιώργος Οικονόμου, Νίκος Τροΐρης, Ζαχαρίας Δημητρουλόπουλος, Γιώργος Τσιώμης και Νίκος Μητράκας.
Αντίθετα, δεν αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης ο Βασίλης Λαγδάρης και αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ. Επίσης, οι Μίμης Μπενίσκος, Νίκος Κυπαρίσσης, Σπύρος Μακράκης, Αλέξανδρος Γκεβρέκης και Κώστας Σαμανίδης, είτε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, είτε γιατί δεν αποδέχθηκαν την πρόταση που τους έγινε, δεν θα συνεχίσουν τη νέα σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ.
Τέλος, η διοίκηση έχει ήδη συμφωνήσει με ορισμένους μεταγραφικούς στόχους και σύντομα αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: