7 Ιουλίου 2019

48ο Φεστιβάλ Ολύμπου: Ντοκιμαντέρ και Κινηματογράφος

Η εικόνα έχει την τιμητική της την Τρίτη 9 Ιουλίου 2019 στο πλαίσιο του προγράμματος του 48ου Φεστιβάλ Ολύμπου. Ντοκιμαντέρ με θεματολόγιο τον Όλυμπο και κινηματογράφος με προβολή ταινίας από την Τιμώμενη φετινή χώρα, το Ισραήλ, οι επιλογές της ημέρας.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ», μια ενδιαφέρουσα παραγωγή που ετοίμασε η μαθητική κοινότητα του 2ου Λυκείου Βούλας Αττικής με αφορμή ανάβαση στο Όλυμπο, θα προβληθεί στο Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών του Δίου Πιερίας, στις 9-7-2019, ώρα 9:30 μ μ

Θα ακολουθήσει ομιλία με θέμα «Μαραθώνιος Ολύμπου…στα ίχνη των Ολύμπιων Θεών» από τον πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου και του  Olympus Marathon, Άρη Νίκα.

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με μουσική από την ορχήστρα νέων Δίου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Την ίδια ημέρα και ώρα στο δημοτικό θέατρο του πάρκου Κατερίνης θα προβληθεί η ταινία «Δύο τη νύχτα - 2Night,שניים בלילה». Πρόκειται για μια ρομαντική κομεντί, Ισραηλιτικής παραγωγής του 2011 και διάρκειας ογδόντα επτά λεπτών.

Σκηνοθεσία: Roi Werner  Σενάριο: Yaron Brovinsky, Roi Werner

Πρωταγωνιστούν: Yaron Brovinsky, Keren Berger, Omer Barnea.

Η πλοκή της ταινίας: Σε μια πόλη όπου όλα είναι δυνατόν να συμβούν, ένας άντρας και μια γυναίκα ψάχνουν το αδύνατο: μια θέση για παρκάρισμα. Η ιστορία δύο ανθρώπων που γνωρίζονται σε ένα μπαρ, θέλουν να περάσουν τη νύχτα μαζί, αλλά πρέπει πρώτα να παρκάρουν.

Βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού, Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Οδησσού 2011

Βραβείο Κοινού, Φεστιβάλ Ισραηλινού Κινηματογράφου Παρισιού 2011

Συνδιοργάνωση με την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης

Ελεύθερη είσοδος

Δεν υπάρχουν σχόλια: