25 Ιουλίου 2019

Περιστέρι: Σενάριο για στημένο ραντεβού θανάτου εξετάζει η ΕΛΑΣ

Στο σενάριο του στημένου ραντεβού θανάτου προσανατολίζεται η Αστυνομία που ερευνά τη δολοφονία ενός νεαρού άνδρα στο Περιστέρι.

Το θύμα ταυτοποιήθηκε από τις Αρχές. Πρόκειται για έναν 25χρονο Τούρκο, κουρδικής καταγωγής, για τον οποίον εξετάζεται εάν έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν ή όχι. Μέχρι στιγμής φαίνεται πως είχε μπει μόνο παράνομα στη χώρα.

Εν τω μεταξύ, τα τελευταία στοιχεία δείχνουν πως ο άνθρωπος που πάτησε τη σκανδάλη δεν ήταν ο φίλος του θύματος όπως αρχικά θεωρήθηκε. Δεν τον σκότωσε αυτός που του έλεγε, "ήρεμα, ήρεμα".

Στις κάμερες έχουν καταγραφεί δύο άτομα. Ο ένας είναι ο φίλος του. Ο δεύτερος είναι ο δράστης ο οποίος σηκώνεται, έρχεται πίσω από το θύμα και τον πυροβολεί. Στη συνέχεια τον πυροβολεί ακόμα μία φορά, ενώ φαίνεται πως το όπλο του κάτι παθαίνει γιατί ο δολοφόνος οπλίζει ξανά ώστε να ρίξει εκ νέου.

Λίγο νωρίτερα, το θύμα και ο φίλος του κουβέντιαζαν στο τραπέζι της καφετέριας που ανήκει σε ζευγάρι γνωστών ηθοποιών. Οι αστυνομικοί έχουν περισυλλέξει τέσσερις κάλυκες. Αναμένουν την νεκροψία-νεκροτομή και περιμένουν τα αποτελέσματα των δειγματολογικών εργαστηρίων από την εξερεύνηση της γεμιστήρας που άφησε πίσω το ο δράστης.

Πλέον η Αστυνομία ψάχνει να δει εάν η υπόθεση έχει να κάνει με τις διαφορές από εγκληματική δραστηριότητα, ενώ εξετ.αζεται σοβαρά το ενδεχόμενο το ραντεβού θανάτου να είχε στηθεί από το φίλο του θύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: