16 Ιουλίου 2019

Παίκτης του Πιερικού ο Μπάμπης Πετράκος - «Φλερτ» με Γουναρίδη

Την απόκτηση του Μπάμπη Πετράκου ανακοίνωσε σήμερα ο Πιερικός. Πρόκειται για 28χρονο μέσο με μεγάλη εμπειρία από Football League και Γ' Εθνική, που αναμένεται να βοηθήσει πολύ την ομάδα του Αποστόλη Στύλου.
Η ανακοίνωση:
«Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χαράλαμπο Πετράκο ο οποίος αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου ως οργανωτής.
Ο Μπάμπης γεννήθηκε στη Σπάρτη στις 1/10/1991, πατρίδα του πατέρα του, αλλά μεγάλωσε στη Βέροια από όπου είναι η μητέρα του και έχει γεμάτες ποδοσφαιρικές χρονιές σε όποια ομάδα και αν αγωνιζόταν. Ξεκινήσε από την ομάδα της Νάουσας ενώ έχει θητεύσει ακόμα σε ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, Ηρακλή, Ζάκυνθο,  Επισκοπή, Νίκη Βόλου, Τηλυκράτη Λευκάδος και ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.
Το ΔΣ του συλλόγου καλωσορίζει τον Μπάμπη στην μεγάλη οικογένεια του Πιερικού του εύχεται κάθε επιτυχία και υγεία».
«Φλερτ» με Γουναρίδη
Εκτός από την επιστροφή του Δημήτρη Παπατολίκα, ο Πιερικός εξετάζει και άλλες περιπτώσεις για τη θέση του τερματοφύλακα. Μία από αυτές είναι και ο πολύπειρος Στέφανος Γουναρίδης με θητεία στην Super League με Άρη και ΟΦΗ, αλλά και σε Football League και Γ' Εθνική με Αγροτικό Αστέρα, Καβάλα, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Επισκοπή και Απόλλωνα Παραλιμνίου που αγωνιζόταν πέρυσι.
Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν ο 29χρονος πορτιέρο φορέσει τα  «μελανόλευκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: