8 Ιουλίου 2019

Ανακοίνωση της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας

Μια νέα ημέρα ξεκίνησε για την Ελλάδα μας. Η εκκωφαντική επιτυχία της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εθνικές εκλογές αποδεικνύει τη δίψα του λαού για αλλαγή, για ανάπτυξη, για δουλειές και ασφάλεια.

Η Νέα Δημοκρατία και ο νέος Πρωθυπουργός της χώρας αναλαμβάνουν το βάρος της ιστορικής ευθύνης να πάνε την πατρίδα μας μπροστά, να αλλάξουν όλα όσα την κρατούν πίσω. Για να ξαναγίνει η Ελλάδα δυνατή, όπως μας αξίζει.

Στην Πιερία, η Νέα Δημοκρατία παραμένει η κυρίαρχη πολιτική δύναμη! Ευχαριστούμε τους χιλιάδες Πιεριείς που έδωσαν στην παράταξή μας ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά πανελλαδικά. (47,45)

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας (ΝΟ.Δ.Ε.) Πιερίας συγχαίρει τους εκλεγέντες Βουλευτές της παράταξής μας στην Πιερία κ. Φώντα Μπαραλιάκο, κα. Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου και κ. Σάββα Χιονίδη. Τους ευχόμαστε καλή και παραγωγική θητεία, προς όφελος της Πιερίας και της ευημερίας των ανθρώπων της.

Επίσης, συγχαίρουμε την κα. Έφη Μπάσδρα, τον κ. Σπύρο Κουλκουδίνα και τον κ. Θόδωρο Τόνα για τον αγώνα που έδωσαν για την παράταξή μας. Η συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο συνέβαλε τα μέγιστα στο τελικό αποτέλεσμα.

Η κοινωνία θέλει να πάμε μπροστά ενωμένοι! Όλοι μαζί, χωρίς κανένας να μένει πίσω, μπορούμε να πετύχουμε πολλά για την Πιερία μας!

Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας 
Ο ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ 
Ελευθέριος Κλώνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: