24 Ιουλίου 2019

Αναπάντεχη συνάντηση...με σημείο αναφοράς την Πιερία!

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον βουλευτή Ν.Δ κ. Φώντα Μπαραλιάκο και την κα Αλεξοπούλου Χριστίνα, Πολιτικό Μηχανικό, Βουλευτή της Ν.Δ. Αχαΐας. Η κα Χριστίνα Αλεξοπούλου έχει καταγωγή από την Κονταριώτισσα.
Είναι κόρη του Μιχάλη Αλεξόπουλου που εδώ και πολλά χρόνια για επαγγελματικούς λόγους βρέθηκε στην Πάτρα, έχοντας καθημερινή επαφή με την Πιερία μέσω της εφημερίδας «ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ», της οποίας υπήρξε για πάρα πολλά χρόνια συνδρομητής . Ο παππούς της Χρήστος Αλεξόπουλος υπήρξε Πρόεδρος της κοινότητας Κονταριώτισσας.

 Έχει ιδιαίτερους δεσμούς και αγάπη για την Πιερία μιας και η οικογένεια της βρισκόταν εδώ, ενώ τα καλοκαίρια τα περνούσε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, με τον παππού και την γιαγιά της. Βρέθηκε, λοιπόν, στην Βουλή με το βουλευτή του νομού μας Φώντα Μπαραλιάκο, σε ένα διάλειμμα, κατά την διάρκεια της τριήμερης συζήτησης των προγραμματικών θέσεων της κυβέρνησης και η συζήτησή τους περιστράφηκε γύρω από την κοινή καταγωγή, τον κοινό τόπο και τα κοινά τους ενδιαφέροντα. Τι μικρός που είναι ο κόσμος…!

Δεν υπάρχουν σχόλια: