8 Ιουλίου 2019

Τέσσερις ανανεώσεις και τέσσερις αποχωρήσεις

Την ανανέωση της συνεργασίας με τέσσερις ποδοσφαιριστές αλλά και την αποχώρηση τεσσάρων ακόμα ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα ο Πιερικός.

Πιο συγκεκριμένα, παίκτες του Πιερικού παραμένουν οι Βασίλης Τουλίκας, Χρήστος Μαυρίδης, Ορέστης Μπατσαράς και Περικλής Γιώτσας. Αντίθετα, παρελθόν αποτελούν οι Χρήστος Λαζαρίδης, Δημήτρης Σκλιοπίδης, Βασίλης Χατζηδίμπας και Παρασκευάς Λυκούργος.

Οι ανανεώσεις:

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά τους στην ομάδα μας τους ποδοσφαιριστές: Λαζαρίδη Χρήστο, Χατζηδίμπα Βασίλειο, Σκλιοπίδη Δημήτριο και Λυκούργο Παρασκευά των οποίων η συνεργασία ολοκληρώθηκε και παραμένουν ελεύθεροι. Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ τους ευχαριστεί και τους εύχεται ολόψυχα υγεία, ευτυχία σε προσωπικό επίπεδο και κάθε επαγγελματική επιτυχία για τη συνέχεια της σταδιοδρομίας τους.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ βρισκόμενος σε πλήρη εξέλιξη στην υλοποίηση του προγραμματισμού και συνεχίζοντας τον σχεδιασμό για την νέα αγωνιστική περίοδο 2019/2020 στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας, ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του με τους κάτωθι  νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές:  τον Βασίλη Τουλίκα, τον Χρήστο Μαυρίδη, τον Ορέστη Μπατσαρά, και τον Περικλή Γιώτσα, τους καλωσορίζουμε εκ νέου στην μεγάλη οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και τους ευχόμαστε συλλογικές διακρίσεις, υγεία και πολλές επιτυχίες με την μελανόλευκη φανέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: