16 Ιουλίου 2019

Ο αριστερός χρυσαυγιτισμός είναι εδώ…

Σαββίδης Παναγιώτης
Συνεχίζει ο κύριος Γιάννης Τεκίδης με εργαλείο την χρυσαυγίτικη προπαγάνδα και τακτική να επιτίθεται στο ΚΚΕ με όρους μνησικακίας.

Κινούμενους σε ρυθμούς παραληρήματος συνεχίζει τους αήθης χαρακτηρισμούς στο ΚΚΕ. Το χαρακτηρίζει «απαξιωμένη πολιτικοθρησκευτική σέχτα» και «κόκκινο δεκανίκι του συστήματος».

Κατά τον Γιάννη Τεκίδη για να μην είσαι δεκανίκι του συστήματος πρέπει να είσαι με την ιμπεριαλιστική Ε.Ε και να κοροϊδεύεις τον κόσμο ότι μπορείς να την αλλάξεις και να την κάνεις φιλολαϊκή μέσα από μια άλλη διαχείριση όπως εμπαίζει ο ίδιος και το κόμμα του τον λαό (μια γεύση κατά πόσο αλλάζει η Ε.Ε πήραμε στα τεσσεράμισι χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ).

Πρέπει να ψηφίζεις «μνημόνια» όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και να προωθείς όλες τις δεσμεύσεις που έχει ανάγκη το κεφάλαιο για να αναπαραχθεί.

Πρέπει να γίνεις ο μεντεσές των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ε.Ε και των ιμπεριαλιστικών επιδιώξεων τους σε Βαλκάνια και Μεσόγειο, ενισχύοντας τις αμερικανικές βάσεις στην χώρα, συμμετέχοντος ενεργά σε όλους τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, σαν στρατηγική επιλογή της εγχώριας αστικής τάξης.

Πρέπει να παραδίδεις τον δημόσιο πλούτο της χώρας για 99 χρόνια σε ένα υπερταμείο για να ξεπουληθεί πιο εύκολα σε εγχώριο και ξένο κεφάλαιο.

Να ψηφίζει ματωμένα πλεονάσματα 3.5% και να κάθεται σαν δαμόκλειο σπάθη για 40 χρόνια πάνω από τα κεφάλια του λαού με περικοπές και υποβάθμιση – διάλυση της κοινωνικής πολιτικής.

Να κάνεις συστήματα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και να βοηθάς να διώξουν τον κόσμο από τις κατοικίες τους, να τις χάσουν από τις τράπεζες και τα διάφορα αρπαχτικά, κοράκια, τα γνωστά πλέον «funds»

Όταν κάνεις όλα τα παραπάνω τότε κατά τον Γιάννη Τεκίδη και προφανώς για τον ΣΥΡΙΖΑ πολεμάς και χτυπάς το σύστημα.

Όταν τα καταγγέλλεις και τα αντιπαλεύεις μέσα από το οργανωμένο λαϊκό κίνημα, βάζοντας στο στόχαστρο το κεφάλαιο και τις πολιτικές του, τότε είσαι με το σύστημα και είσαι δεκανίκι του. Πάντα κατά τον κύριο Γιάννη Τεκίδη αλλά και της προπαγάνδας πολλών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

H πολιτική διαστροφή στο απόγειο της με την υπογραφή του Γιάννη Τεκίδη.

Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να γίνει σαν τα μούτρα σας για αυτό το λοιδορείται με ύβρεις, συκοφαντίες και ψέματα. Δεν θα μπορέσετε να το διπλώσετε στα μέτρα σας για να πουλάτε αριστεροφροσύνη υπηρετώντας πιστά το κεφάλαιο, την Ε.Ε, το ΝΑΤΟ.

Η νατοϊκή αριστερά που εκφράζεται δεν έχει σχέση με τις αγωνιστικές παραδόσεις του λαού μας, με τις ηρωικές στιγμές απαράμιλλου θάρρους του, που με τον ασυμβίβαστο, ανέδειξαν τις μεγαλειώδεις αξίες του συλλογικού λαϊκού αγώνα κόντρα στους εκμεταλλευτές και καταπιεστές.

Σήμερα η «αριστερά » του ΣΥΡΙΖΑ εκχυδάισε και κακοποίησε αυτές τις αξίες, αυτούς του αγώνες, που τους χρησιμοποίησε για επικοινωνιακά τρυκ και αμαύρωσε έννοιες με το στρεβλό περιεχόμενο που τις ανέδειξε.

Θεραπαινίδες των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε, του κεφαλαίου, της αστικής τάξης, της πλουτοκρατίας, του ιμπεριαλισμού δεν θα γίνουμε κύριε Τεκίδη.

Ναι είναι αλήθεια αυτό. Αυτός είναι ο δικός σας κόσμος, δεν είναι ο δικός μας κόσμος.

Ριψάσπιδες του αγώνα για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, της ταξικής πάλης, του κομμουνιστικού κινήματος , εμείς δεν γίναμε. Γιατί σε αυτή την κατηγορία ανήκεις Γιάννη Τεκίδη.

Συνεχίζουμε στην κατεύθυνση της ανασυγκρότησης του εργατικού κινήματος, της εμβάθυνσης της κοινωνικής συμμαχίας σε αντικαπιταλιστική – αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση , για την αντεπίθεση, για την μεγάλη κοινωνική – πολιτική ανατροπή.

Σε αυτό τον δρόμο, σε αυτή την προοπτική, θα δικαιωθούν οι πόθοι του λαού, για την ευημερία, την κοινωνική προκοπή, την λαϊκή ευτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: