2 Ιουλίου 2019

«Ποιοτική δημόσια υγεία και περίθαλψη με αξιοπρέπεια για τους πιο ευάλωτους!»

Το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστη Μυστρίδη αλλά και εκπροσώπους του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού συνάντησε κατά την επίσκεψή του στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης ο υπ.βουλευτής της ΝΔ Φώντας Μπαραλιάκος.
Ο υπ.βουλευτής εξέφρασε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου την αμέριστη συμπαράστασή του στο τεράστιο έργο που επιτελούν, διότι – όπως είπε –, υπερβάλλοντας εαυτούς, καταφέρνουν και καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό τις πολλές ανεπάρκειες του σημερινού συστήματος υγείας.
«Συγκεκριμένα – υπογράμμισε ο ίδιος – η ποιοτική δημόσια υγεία απαιτεί οργανωμένη πρόληψη, αποτελεσματική διοίκηση των δημόσιων δομών, πρόσθετο προσωπικό, όπου υπάρχει ανάγκη, πλήρη αξιοποίηση της πληροφορικής και της σύγχρονης ιατρικής τεχνολογίας και καλή εξυπηρέτηση του πολίτη με προτεραιότητα στις πιο ευαίσθητες ομάδες. Καθιερώνεται, λοιπόν, σύμφωνα με τις προγραμματικές δεσμεύσεις της ΝΔ,  η αναβάθμιση της λειτουργίας των νοσοκομείων με αξιοκρατικά επιλεγμένες διοικήσεις, στοχευμένες προσλήψεις προσωπικού και κάλυψη των τραγικών ελλείψεων υλικοτεχνικής υποδομής. Έχει ήδη χαθεί πολύτιμος χρόνος και γι' αυτό το πρόγραμμα θα εφαρμοσθεί με εμπροσθοβαρή τρόπο προκειμένου να αντιμετωπισθεί η σημερινή κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: