27 Αυγούστου 2019

Τρέχω για την Κατερίνη 2019: ΚΑΝΕ ΤΟ ΒΗΜΑ Γίνε Δότης Μυελού των Οστών ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ – ΔΩΣΕ ΖΩΗ


Το μήνυμα «ΚΑΝΕ ΤΟ ΒΗΜΑ Γίνε Δότης Μυελού των Οστών ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ – ΔΩΣΕ ΖΩΗ» προωθεί φέτος η αθλητική διοργάνωση – θεσμός για την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή. Ειδικότερα, ο 8ος αγώνας δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»… συναντά τις δράσεις του Συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας  «Η ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ», μέλη του οποίου θα υποδέχονται στον τερματισμό, στο άγαλμα της Ελευθερίας τους αθλητές και αθλήτριες που θα διανύσουν την απόσταση των 8χλμ από το Πλατανόδασος έως την πλατεία Ελευθερίας.
Παράλληλα, το μήνυμα της άθλησης για όλους, της ελπίδας, της αλληλεγγύης προσδίδουν στη διοργάνωση αφενός τα παιδιά με ειδικές ικανότητες της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης, που θα ανοίξουν την αυλαία του αγώνα και αφετέρου τα μέλη του Συλλόγου Διαβητικών Πιερίας, που αναμένεται να συνδράμουν στην ομαλή διεξαγωγή του.
Όπως είναι γνωστό, ως ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα ορίζεται η Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ., ενώ η διοργάνωση εντάσσεται στο επίσημο πρόγραμμα εορτασμού των εκδηλώσεων απελευθέρωσης της πόλης.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την συμπλήρωση με σειρά προτεραιότητας των 2000 αριθμών, που θα διατεθούν. Σε κάθε περίπτωση ως προθεσμία υποβολής ορίζεται η Δευτέρα 07 Οκτωβρίου. Με βάση την αυξημένη ζήτηση σε αριθμούς συμμετοχής, που παρατηρείται κάθε χρόνο παρακαλείστε να δηλώνετε συμμετοχή στον αγώνα μόνο εφόσον είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε μέρος, προκειμένου να μη στερήσετε την συμμετοχή από άλλον συναθλητή σας, που δεν προμηθεύτηκε έγκαιρα αριθμό. 
Οι δηλώσεις συμμετοχής (ατομικές και ομαδικές) γίνονται μέσω των επίσημων ιστοσελίδων της διοργάνωσης www.katerini.gr, www.zeusrunnersclub.gr  καθώς και στο επισυναπτόμενο link:
H ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.
Προλάβετε και εξασφαλίστε τη θέση σας εγκαίρως, καθώς είναι βέβαιο ότι οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: