28 Αυγούστου 2019

Τραγωδία στο Αίγιο: Σε ψυχιατρική κλινική ο 28χρονος που παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και εγγόνι

Φως στην υπόθεση του 28χρονου οδηγού που παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και εγγονάκι στο Αίγιο, σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένειά τους και βυθίζοντας στο πένθος το χωριό Καμάρες, προσπαθούν να ρίξουν οι έρευνες.

Ο δικηγόρος του 28χρονου, Ιωάννης Σαμέλης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε πως ο πελάτης του είναι συντετριμμένος, σε κατάσταση σοκ και ότι νοσηλεύεται στο Ψυχιατρικό Πεντέλης.

Ήδη από την Τρίτη ο κ. Σαμέλης είχε μεταφέρει τη "συγγνώμη" του εντολέα του προς την οικογένεια, ενώ είχε υποστηρίξει πως ο 28χρονος δεν προσπάθησε να διαφύγει, αλλά ότι έπεσε στη θάλασσα για να αυτοκτονήσει.

Στις δηλώσεις του σήμερα ζήτησε εκ νέου συγγνώμη εκ μέρους του πελάτη του και διέψευσε ξανά ότι ο 28χρονος μετέβη στη θάλασσα προκειμένου να διαφύγει:

"Αρχικά, να σας μεταφέρω τα αισθήματα συντριβής του εντολέα μου. Μια ανθρώπινη συγγνώμη προς την οικογένεια, η οποία προφανώς και δεν είναι αρκετή για να απαλύνει τον πόνο τους, είναι, όμως, το ελάχιστο που μπορεί να εκφράσει την παρούσα στιγμή ο εντολέας μου, ο οποίος οφείλω να σας ενημερώσω ότι είναι και αυτός σε μια κατάσταση ψυχολογικού σοκ.

Σας δίνω την πληροφορία ότι ήδη από χθες το βράδυ νοσηλεύεται στο Ψυχιατρικό Πεντέλης στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ήδη από τη Δευτέρα είχε εξεταστεί από τους νοσηλευτές και από χθες έχει εισαχθεί στο Ψυχιατρικό.

Τη στιγμή του τροχαίου υπέστη ένα ψυχολογικό σοκ, δημιουργήθηκε μια κρίση πανικού. Να προσθέσω ότι είναι ανακριβής η πληροφορία ότι προσπάθησε να διαφύγει μέσω θαλάσσης, είναι εξωπραγματικό αυτό. Το παιδί έπεσε στη θάλασσα με αυτοκτονικές τάσεις. Οι πληροφορίες για διαφυγή και για το σκάφος που κρύφτηκε, δεν ισχύουν."

Ο δικηγόρος του 28χρονου περιέγραψε τις στιγμές μετά το τροχαίο ως εξής:

"Άφησε την κοπέλα στο σπίτι της σε κατάσταση σοκ. Πήγε στο σπίτι του που είναι πάνω στη θάλασσα, έπεσε μέσα στη θάλασσα, και τον τράβηξε ο αδερφός του. Η μητέρα του πήγε στο σημείο του δυστυχήματος για να βοηθήσει τους ανθρώπους που νόμιζε ότι ήταν τραυματίες και να τους συνοδεύσει στο ασθενοφόρο. Δυστυχώς, είδε την τραγική κατάληξη".

Επίσης, δήλωσε πως ο 28χρονος δεν είναι ελεύθερος επειδή έτυχε κάποια ευνοϊκής μεταχείρισης, αλλά επειδή η δικογραφία του ακόμα βρίσκεται στην Τροχαία Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: