21 Αυγούστου 2019

48ο Φεστιβάλ Ολύμπου: «Έψελναν» μαζί, Πρωτοψάλτη και κόσμος, στο Κάστρο τού Πλαταμώνα

Ξεχωριστές στιγμές έζησε το κοινό τής Πρωτοψάλτη στη συναυλία της που έγινε στο Κάστρο τού Πλαταμώνα, στο πλαίσιο του 48ου Φεστιβάλ Ολύμπου, το βράδυ τής 18ης Αυγούστου 2019. Μαζί με τη μεγάλη ερμηνεύτρια τραγούδησε κι ο νεαρός Γιάννης Μαθές.
Μια από τις πιο επιτυχημένες φετινές παραστάσεις τού Φεστιβάλ Ολύμπου.
Το ‘πε και το ‘κανε, η μεγάλη διαχρονική ερμηνεύτρια που ήταν «σε απευθείας σύνδεση» με τον κόσμο που τη λατρεύει. Και μαζί με πέντε ταλαντούχους σολίστες μουσικούς μοιράστηκε με το κοινό της μία από τις πιο επιτυχημένες φετινές παραστάσεις τού Φεστιβάλ Ολύμπου! 
Ήταν πραγματικά ένα πρόγραμμα - αποκάλυψη, στο οποίο η ροκ διάθεση, η ανεξάντλητη ενέργεια και ο πηγαίος αυθορμητισμός τής ορμητικής και αεικίνητης Άλκηστης Πρωτοψάλτη εναλλάσσονταν με εξαιρετικές ακουστικές στιγμές, που γαληνεύουν την ψυχή.
Η αλήθεια είναι ότι το φωτισμένο Κάστρο τού Πλαταμώνα συνέβαλε κατά πολύ σ’ αυτή την υπέροχη αυγουστιάτικη βραδιά όπου η Πρωτοψάλτη «έψαλε» έντεχνα, λαϊκά, ροκ και μπαλάντες μεγάλων μουσικοσυνθετών και στιχουργών.
«Είμαστε ακόμα ζωντανοί, στη σκηνή, σαν ροκ συγκρότημα»!
Ταυτόχρονα, το κοινό της, νεολαία και μεγαλύτεροι, άλλοτε «σιγόψελναν» μαζί της και άλλοτε συμμετείχαν δυνατά με τις φωνές τους, με αναπτήρες τους, με τις κινήσεις των χεριών τους πάνω ψηλά, δεξιά και αριστερά, δημιουργώντας μια υπέροχη ατμόσφαιρα που κάθε φορά κατέληγε σε παρατεταμένο χειροκρότημα!
«Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί
στη σκηνή, σαν ροκ συγκρότημα.
Κι αν μας αντέξει το σκοινί,
θα φανεί στο χειροκρότημα».
Η Πρωτοψάλτη, σε απευθείας σύνδεση με τους χιλιάδες ανθρώπους που κατέκλυσαν τον χώρο, κινήθηκε ανάμεσά τους και χάρισε στο αγαπημένο της κοινό στιγμές ζεστασιάς και υπέροχης μουσικής πανδαισίας. Ήταν μια αξέχαστη λαμπερή βραδιά σαν εκείνες που ξέρει να προσφέρει η μεγάλη ερμηνεύτρια με συμμέτοχο το κοινό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: