11 Αυγούστου 2019

Ο καιρός τον Δεκαπενταύγουστο: Υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

Διατηρείται θερμοκρασία στα ηπειρωτικά τοπικά στους 38 με 40 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχεία οι υψηλές θερμοκρασίες θα διατηρηθούν στη δυτική, την κεντρική και τη βόρεια χώρα και μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο και θα παρουσιάσουν άνοδο και στα ανατολικά τμήματα στις αρχές της εβδομάδος.
ΔΕΥΤΕΡΑ 12-08-2019
Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και, στη δυτική Ελλάδα, τη Μακεδονία και το ανατολικό Αιγαίο, θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα.
ΤΡΙΤΗ 13-08-2019
Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο 6, τις πρωινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει σε υψηλά επίπεδα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
ΤΕΤΑΡΤΗ 14-08-2019
Γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί και στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση 3 με 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
ΠΕΜΠΤΗ 15-08-2019
Γενικά αίθριος καιρός. Από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και στα βόρεια θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ, και στα υπόλοιπα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: