1 Αυγούστου 2019

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου


Για την ώρα δεν βλέπω τίποτα σπουδαίο από τον Κυριάκο. Και δεν είχα βέβαια καμιά ελπίδα. Διαχείριση θα κάνει και ελόγου του όπως και ο Τσίπρας κατά τις βουλές των φίλων μας των Γερμανών έως ότου εφαρμοστεί πλήρως το σχέδιο ολικής εξάρτησής μας.
*

Τα εναπομείναντα θα περάσουν σε γερμανικά χέρια και η εισβολή των ιδιωτών θα είναι καθοριστική σε τομείς όπως η ενέργεια, ο πρωτογενής τομέας, τα ακίνητα, ο ορυκτός πλούτος και η υγεία.
*
Δεν αμφισβητούνται οι καλές προθέσεις κάθε κυβερνήτη αλλά δυστυχώς το πεδίο δράσης είναι περιορισμένο και αναγκαστικά αρκούνται σε επικοινωνιακά τερτίπια για την τιμή των όπλων.
*
Πρώτο θέμα στην επικαιρότητα των πρώτων 20 ημερών της νέας κυβέρνησης ο αντικαπνιστικός νόμος. Ποιος δουλεύει ποιον; Αφού και στη βουλή κυκλοφορούν κρυφά τασάκια.
*
Επικυρώθηκε η μείωση του ΕΝΦΙΑ και οι 120 δόσεις αλλά περιμέναμε κάτι καλύτερο. Όλα με το σταγονόμετρο. Ειδικά οι 120 δόσεις μετά πολλών εμποδίων δε νομίζω ότι θα αποδώσουν τα αναμενόμενα.
*
Έβαλε μπρος τις μηχανές ο ΣΥΡΙΖΑ και άρχισε από μια ευαίσθητη περιοχή όπως η Πιερία για τη νέα μεγάλη διεύρυνση. Ομιλητές οι Παππάς και Τσιόκας σε ένα πολυπληθές ακροατήριο έπεισαν για το εγχείρημα της μεγάλης αριστεράς. Σωρηδόν οι εγγραφές νέων μελών από ανένταχτους αλλά και από προσκείμενους στο ΚΙΝΑΛ.
*
Το πρόβλημα μετατίθεται στη Φώφη που δέχεται φίλια πυρά και βάζει το ΚΙΝΑΛ σε περιπέτειες. Κρίσιμοι σταθμοί για την πορεία του κινήματος η ψήφιση ή μη της απλής αναλογικής, καθώς και η επιλογή προέδρου της Δημοκρατίας.
*
Το απεύχομαι αλλά κυοφορείται νέα διάσπαση με κίνδυνο απορρόφησης ψηφοφόρων αλλά και προβεβλημένων στελεχών από τα δύο μεγάλα κόμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: