26 Αυγούστου 2019

Το ανέκδοτο της ημέρας

Ο πάμπλουτος, ο γκει και η πισίνα!

Ήταν κάποτε ένας πάμπλουτος άνδρας. Άλλη δουλειά δεν έκανε απ το να φτιάχνει μακρόστενες πισίνες τεραστίων διαστάσεων για να βάλει μέσα όλα τα σαρκοβόρα ψάρια (καρχαρίες, όρκες, πιράνχας, κλπ.).

Βγάζει λοιπόν μια ανακοίνωση: “Όποιος καταφέρει και διασχίσει κολυμπώντας την πισίνα μου, και βγει ζωντανός, θα του δώσω 500 εκατομμύρια δραχμές”.


Μαζεύονται δημοσιογράφοι για το γεγονός, αλλά κανείς δεν τολμάει να πλησιάσει την πισίνα. Αυξάνει το στοίχημα ο πλούσιος, σε 500 εκατομμύρια και 10 ουρανοξύστες.

Ξαναμαζεύονται δημοσιογράφοι αλλά πάλι κανείς δεν τολμάει. Αγανακτισμένος πλέον ο πλούσιος, διπλασιάζει το στοίχημα.
Ένα δις, 10 ουρανοξύστες και 50 τάνκερ. Χαμός και πάλι. Δημοσιογράφοι, τηλεοράσεις ζωντανές συνδέσεις αλλά τίποτα και πάλι. Δεν είχε άλλη επιλογή ο πλούσιος, από το αυξήσει λίγο ακόμα το στοίχημα. Ένα τρις, 20 ουρανοξύστες, 200 τάνκερ και έναν γκει .
Άντε πάλι τα ίδια. Ξαναμαζεύονται δημοσιογράφοι, τα πιο κορυφαία κανάλια (το CNN, ΒΒC), και ω! δια του θαύματος βουτάει ένας άνθρωπος μέσα στην πισίνα.
Τσαλαβουτάει, παλεύει με τα τέρατα ενώ προσπαθεί να διασχίσει την πισίνα. Γέμισε αίματα η πισίνα, αλλά μετά από λίγη ώρα βγαίνει από την άλλη πλευρά ΖΩΝΤΑΝΟΣ!
Καταξεσκισμένος βέβαια. Τρέχουν όλοι οι ρεπόρτερ για την αποκλειστικότητα. Τον πλησιάζουν, και τον βομβαρδίζουν στις ερωτήσεις κυριολεκτικά, για το πως θα ξοδέψει τα λεφτά που μόλις κέρδισε.
Αφού συνέρχεται ο φίλος μας, λέει:
– Φέρτε μου τον π@ύστη!!!
Μάταια προσπαθούν όλοι να τον συνεφέρουν. Τόσα λεφτά είχε το στοίχημα. Τον π@ύστη ήθελε αυτός;
– “Φέρτε μου τον π@ύστη!”, συνέχιζε αυτός.
– “Είσαστε καλά;”, ρωτάει κάποιος από το πλήθος.
– “Φέρτε μου τον π@ύστη!”, συνέχιζε αυτός.
– “Μα καλά άνθρωπε μου, τι τον θες τον π@ύστη, αφού με τόσα λεφτά που κέρδισες, μπορείς να αγοράσεις την Μις Κόσμος.”
– “Φέρτε μου τον π@ύστη που μ έριξε στη πισίνα!”

Δεν υπάρχουν σχόλια: