27 Αυγούστου 2019

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Παρατεταμένη η περίοδος των θερινών διακοπών και για εμάς, όπως και στα περισσότερα ΜΜΕ λόγω κόπωσης. Ήταν μία δύσκολη χρονιά με τρεις εκλογικές αναμετρήσεις. Ελπίζουμε να σας αποζημιώσουμε με το παραπάνω στη νέα σεζόν, έχοντας πάρει αρκετές ανάσες.
***
Τελευταίες μέρες του Αυγούστου και τελευταίες μέρες διοίκησης του συνδυασμού «Πολίτες σε δράση». Κλείνει η αυλαία με τα όσα θετικά και αρνητικά κατέγραψε η δωδεκαετής και πλέον παρουσία της διοίκησης Χιονίδη, γράφοντας τη δική της ιστορία που θα κριθεί πιο ψύχραιμα, μακριά από τον προεκλογικό πυρετό στον επόμενο τόνο.
***
Νέα εποχή για τον Δήμο Κατερίνης με το δίδυμο Κουκοδήμου-Νταντάμη αποφασισμένο να κάνει μεγάλες τομές αλλά και ρήξεις με κατεστημένες νοοτροπίες όπου χρειάζεται. Μια πλειάδα στελεχών έμπειρων και νέων, με ζήλο και όρεξη ρίχνονται στη δουλειά από πρώτη του Σεπτέμβρη, μετά την ορκωμοσία του Σαββάτου που θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα.
***
Νέες διοικήσεις και στους δήμους Δίου-Ολύμπου και Πύδνας-Κολινδρού, με πολλές υποσχέσεις για καλύτερες μέρες και ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των ιστορικών περιοχών.
***
Λίαν προσεχώς και στην επικαιρότητα η καθιερωμένη επίσκεψη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ. Με αμυντική πανοπλία ο Μητσοτάκης και κύριο όπλο τον συντηρητισμό, θα υπερασπιστεί το δόγμα «ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος» κάνοντας περικοπές ακόμα και στις φειδωλές εξαγγελίες του.
***
Αποτοξινώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ από τις βαριές ευθύνες και στρέφει το ενδιαφέρον του στη δημιουργία ενός νέου πολιτικού ρεύματος διευρυμένου στον παραδοσιακά καλούμενο δημοκρατικό χώρο, εναρμονιζόμενοι στα κελεύσματα της εποχής και τις προσδοκίες του απροσδόκητα μεγάλου ποσοστού που απέσπασε στις εκλογές του Ιούλη.
***
Είμαστε σε αναμονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: