25 Αυγούστου 2019

Κύπελλο Ελλάδος: Με "τεσσάρα" στην επόμενη φάση η ΑΕ Καρίτσας

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τη νέα σεζόν η Α.Ε. Καρίτσας. Η νταμπλούχος της Ε.Π.Σ. Πιερίας συνέτριψε με 4-0 τον ΠΑΝΕ Επταλόφου μέσα στο Κιλκίς και προκρίθηκε με πανηγυρικό τρόπο στη β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο πρώτο ματς της ιστορίας της στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος και παρά την πολύ σημαντική απουσία του αρχηγού Δημήτρη Κυρτέγου λόγω τιμωρίας, η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και πήρε απόλυτα δίκαια το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό όταν Γκίκα και Λαγδάρης συνεργάστηκαν ωραία, ο τελευταίος έκανε τη σέντρα και ο Αλεξίου με προβολή έκανε το 0-1. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Γκίκα με ωραία προσωπική ενέργεια και δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Στο 74’ οι κιτρινόμαυροι σφράγισαν τη νίκη-πρόκριση όταν ο Συράκος έβγαλε τον Λουίς Φερνάντο τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ο Βραζιλιάνος με ωραίο πλασέ έκανε το 0-3. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ο Αλεξίου με κεφαλιά μετά από σέντρα του Συράκου.

Διαιτητής: Μιχούλιας (ΕΠΣ Μακεδονίας)
Βοηθοί: Ανδρέου, Παπαδοπούλου (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΝΕ Επταλόφου: Περπερίδης, Παπαδόπουλος, Μουρατίδης, Τσιμπούκας, Τομπατζίδης, Αμοιρίδης, Καρασαρίδης, Τσαουσίδης, Τζεβελέκης, Στεφανίδης, Τσαμτζίδης.

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Ράντος, Καραγκούνης (75’ Τσιώμης), Λαγδάρης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου (46’ Δημητρουλόπουλος), Τροΐρης, Συράκος, Οικονόμου, Αλεξίου, Λουίς Φερνάντο, Γκίκα (65’ Μητράκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: