27 Αυγούστου 2019

Την Παρασκευή η «πρώτη» της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Πιερικού


Στο τέλος Αυγούστου και συγκεκριμένα την Παρασκευή 30 του μήνα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των νεαρών ποδοσφαιριστών και των γονέων τους, στην έναρξη της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Πιερικού.
Ήδη έχουν γίνει ενημερωτικά οι πρώτες ανακοινώσεις με τους προπονητές και τις συνεργασίες των τμημάτων υποδομής του ιστορικότερου συλλόγου της περιοχής μας, που θα ξεκινήσουν πλέον και τις δραστηριότητες τους και  εντός των αγωνιστικών χώρων.
Το ραντεβού δόθηκε για τις 5.30΄το απόγευμα, στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Α΄ΔΑΚ, στην φυσική έδρα του γηπέδου του Πιερικού. Εκεί θα κοινοποιηθεί και το πρόγραμμα των προπονήσεων.
Από εκείνη των ώρα και μέχρι τις 7 μ.μ. τα γραφεία του συλλόγου θα είναι εκείνη την ημέρα ανοιχτά για τις εγγραφές των παιδιών, ενώ η γραμματεία θα είναι παρόν για τον ίδιο λόγο και την ερχόμενη εβδομάδα (Τετάρτη 28/8 και ώρες  7-9 μ.μ.). 
Αυτές τις ώρες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καλούν και στο τηλέφωνο της γραμματείας, το οποίο είναι το 2351604506, ενώ θα δοθεί και πρόγραμμα επικοινωνίας, μέσα από το οποίο θα μπορούν να ενημερώνονται όσοι το επιθυμούν από την γραμματεία, σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες.
Το BOX με την ένδυση των παιδιών θα δοθεί δωρεάν σε κάθε παιδί που θα εγγραφεί και περιλαμβάνει μπουφάν, αντιανεμικό, μια φόρμα (αποστολής), εμφάνιση αγώνος και σετ προπόνησης (μπλουζάκι-σορτσάκι-κάλτσες) καθώς και σάκο πλάτης (ασπρόμαυρο), τον οποίο  θα μπορεί το παιδί να χρησιμοποιήσει και στο σχολείο.
Το ταξίδι ξεκινάει στις 30 Αυγούστου!
ΕΛΑ μαζί μας γιατί αξίζει να το ζήσεις ΚΙ ΕΣΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: