22 Αυγούστου 2019

Champions League: «Αγκαλιά» με τους ομίλους ο Ολυμπιακός, 4-0 την Κράσνονταρ

Μία ανάσα από την πρόκριση στους ομίλους βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς συνέτριψε με 4-0 την Κράσνονταρ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα playoffs του Champions League.
Με τρία γκολ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, οι ερυθρόλευκοι καθάρισαν ουσιαστικά την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει την προσεχή Τρίτη (27/8) στη Ρωσία.
Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, έψαξε ένα γρήγορο γκολ το οποίο τελικά ήρθε στο 31ο λεπτό όταν μετά από πάσα του Μασούρα, ο Γκερέρο με ένα φαλτσαριστό σουτ από τα όρια της περιοχής έκανε το 1-0.
Το δεύτερο γκολ των ερυθρολεύκων ήρθε στο 78ο λεπτό. Ο Βαλμπουενά με εξαιρετική πάσα βρήκε τον Ραντζέλοβιτς και ο Σέρβος, δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα έκανε το 2-0.
Ο ίδιος παίκτης, στο 85’ με δυνατό σουτ έκανε το 3-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς και τρία λεπτά μετά, ο Ποντένσε με καταπληκτικό «τσίμπημα» της μπάλας κρέμασε τον Σαφόνοβ και έδωσε διαστάσεις θριάμβου διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά, Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά (86' Καμαρά), Ποντένσε (90+2'), Γ. Μασούρας (76' Ραντζέλοβιτς ), Γκερέρο.
ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (Σεργκέι Ματβέεβ): Σαφόνοφ, Ραμίρες, Φιόλουσον, Σπάιτς, Πετρόφ, Καμπόλοφ, Καμπελά (25' λ.τρ. Όλσον ), Βιλένα, Ναμλί (58' Σουλεϊμάνοφ), Βάντερσον, Μπεργκ (69' Ιγκνατίεφ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: