27 Αυγούστου 2019

Champions League: Στους ομίλους ο Ολυμπιακός

Μετά από ένα χρόνο απουσίας ο Ολυμπιακός επιστρέφει στους ομίλους του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν και μέσα στη Ρωσία την Κρασνοντάρ με 2-1 και με συνολικό σκορ 6-1 πήραν το εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Οι Ρώσοι ήθελαν ένα θαύμα μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα, μπήκαν δυνατά, προηγήθηκαν στο 10’ με το γκολ του Ούτκιν, όμως ένα λεπτό μετά όλα τελείωσαν. Ο Βαλμπουενά βρήκε τον Ελ Αραμπί και αυτός με αριστερό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
Η υπόθεση πρόκριση λοιπόν κρίθηκε νωρίς, καθώς η Κρασνοντάρ πλέον ήθελε άλλα πέντε γκολ. Στο δεύτερο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου μάλιστα, ο Ελ Αραμπί και πάλι μετά από πάσα του Βαλμπουενά, έκανε το 1-2, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος παρά τις ευκαιρίες των ερυθρολεύκων και για τρίτο γκολ.
Οι συνθέσεις:
ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (Σεργκέι Ματβέεβ): Κρίτσιουκ, Πέτροφ (56’ Σκόπιντσεφ), Στότσκι, Φιόλουσον, Σπάγιτς, Βιλένα, Όλσον, Ούτκιν (67’ Ιγκνατίεβ), Σουλεϊμάνοβ (32’ Ναμλί), Βάντερσον, Μπεργκ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέντρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέντο (65’ Σισέ), Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Ποντένσε (83’ Καμαρά), Μασούρας, Ελ Αραμπί (73’ Σουντανί)

Δεν υπάρχουν σχόλια: