14 Αυγούστου 2019

Europa League: Εντός έδρας ήττα και αποκλεισμός για τον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος ήθελε νίκη κόντρα στη Λέγκια μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στη Βαρσοβία, όμως δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και οι πιο έμπειροι Πολωνοί, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, επικράτησαν με 2-0 στο Περιστέρι και προκρίθηκαν στα playoffs του Europa League.
Η ελληνική ομάδα είχε δοκάρι στο 17’ μετά την εκτέλεση φάουλ του Ρόσα και στο 29’ οι Πολωνοί άνοιξαν το σκορ. Ο Καφού έκανε εξαιρετική κίνηση από τα αριστερά, η μπάλα εντέλει κατέληξε στον Στολάρσκι, ο οποίος έπιασε το δεξί συρτό σουτ λίγο έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στη δεξιά γωνία του Μέγιερι, κάνοντας το 0-1.
Ο Ατρόμητος είχε μια πολύ καλή ευκαιρία για την ισοφάριση πριν το ημίχρονο και έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου, η Λέγκια έκανε το 0-2. Ο Βέσοβιτς σέντραρε από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι για τον Γκβίλια, ο οποίος με το δεξί πόδι έκανε το πλασέ προτού σκάσει η μπάλα στο χορτάρι, νίκησε τον Μέγιερι και κλείδωσε ουσιαστικά την πρόκριση, καθώς πλέον ο Ατρόμητος ήθελε τρία γκολ.
Δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το τέλος του αγώνα και έτσι η φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Ατρομήτου ολοκληρώθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο. Αντίθετα, η Λέγκια συνεχίζει στα playoffs όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μίντιλαντ - Ρέιντζερς.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μέγιερι, Νάτσος, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Καχίλα (58' Ουγκράι), Μάντσον (69' Ούμπιδες), Χαρίσης, Ρόσα, Βέλλιος (83' Ενσικουλού), Μανούσος.
ΛΕΓΚΙΑ (Αλεξάνταρ Βούκοβιτς): Μαγέσκι, Στολάρσκι, Λέφτσουκ, Γεντρέιτσικ, Ρότσα (62' Βιετέσκα), Μαρτίνς, Καφού, Άντολιτς, Βέτσοβιτς (68' Νάγκι), Κουλένοβιτς, Λουκίνιας (77' Καρλίτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: