23 Αυγούστου 2019

Europa League: Ήττα για τον ΠΑΟΚ στη Μπρατισλάβα

Με γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 από τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα στο πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων ματς στο πλαίσιο των playoffs του Europa League.
Οι Θεσσαλονικείς έπαιξαν με νευρικότητα, πολλά λάθη αλλά είχαν τις ευκαιρίες για ένα γκολ που όμως δεν το πέτυχαν. Ετσι τώρα η πρόκριση στους ομίλους του Europa League θα κριθεί στον επαναληπτικό της Θεσσαλονίκης την προσεχή Πέμπτη.
Από τη ρεβάνς της Τούμπας θα απουσιάσει ο Μάτος που συμπλήρωσε κάρτες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τη σέντρα του αγώνα υπήρξε ένταση με οπαδούς του ΠΑΟΚ και την αστυνομία που έκανε αλόγιστη χρήση δακρυγόνων.
Ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα στο 7ολεπτό, όμως το πλασέ του Ζαμπά αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι.  Δευτερόλεπτα μετά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, έφθασε κοντά στο ν' ανοίξει το σκορ. Ο Μπίσεσβαρ βγήκε από αριστερά, έκανε τη σέντρα, ο Πέλκας δεν μπορεί υπό την πίεση του Ντε Μάρκο να κάνει την προβολή και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Το ίδιο και στο 53'. Σέντρα του Μπίσεσβαρ από αριστερά, ο Πέλκας στο δεύτερο δεξί δοκάρι ξεμαρκαρίστηκε με προσποίηση, αλλά δεν μπόρεσε εξ επαφής να νικήσει τον Γκρέιφ. 
Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει χωρίς γκολ, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από βαθιά μπαλιά του τερματοφύλακα, η άμυνα του ΠΑΟΚ αδράνησε, ο Πασχαλάκης έχασε τη μπάλα και ο Αμπένα σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 1-0.
ΣΛΟΒΑΝ (Γιαν Κόζακ): Γκρέιφ, Μεντβέντεβ, Αμπένα, Μποζίκοβ, Ντε Μάρκο, Ντε Καμπς (77' Νόνο), Λιούμπιτσιτς, Τσάβριτς (54' Ραφαέλ Ρατάο), Χόλμαν, Ρασάγια (87' Ντάνιελ), Σπόραρ.
ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Καντουρί, Εσίτι (76' Ντούγκλας Αουγκούστου), Ζαμπά, Πέλκας (66' Σβιντέρσκι), Μπίσεσβαρ (80' Στοχ), Άκπομ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: