21 Σεπτεμβρίου 2019

Ε.Π.Σ. Πιερίας: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής

Με τους αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής σε Α’ και Β’ Κατηγορία συνεχίζονται αυτό το σαββατοκύριακο τα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Πιερίας.
Σήμερα στις 16:30 το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις επτά αναμετρήσεις της Α’ Κατηγορίας, με τρεις από αυτές να ξεχωρίζουν. Στο «Ηλίας Δούλιας» του Κολινδρού, η τοπική Αναγέννηση, η οποία στην πρεμιέρα νίκησε εκτός έδρας με 4-1 τον Εθνικό Κατερίνης, υποδέχεται τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ο οποίος προέρχεται από εμφατική νίκη στην πρεμιέρα με 7-0 επί της Αναγέννησης Σβορώνου.
Στο «Θεόδωρος Κατσαρός», ο Μύτικας Λεπτοκαρυάς φιλοξενεί την Ακαδημία Πλαταμώνα σε ένα γειτονικό ντέρμπι του Ανατολικού Ολύμπου, ενώ στο Νέο Κεραμίδι, ο πολύ δυνατός φέτος Εθνικός, υποδέχεται τον πάντα υπολογίσιμο ΓΑΣ Σβορώνου.
Αύριο την ίδια ώρα, τη… σκυτάλη παίρνει η Β’ Κατηγορία. Το μεγάλο όνομα της κατηγορίας, ο Αιγινιακός, μετά την ήττα στην πρεμιερα από τον Νέο Παμβρυακό, φιλοξενεί στο «Γιάννης Παραλυκίδης» την Ακαδημία Κατερίνης, η οποία προέρχεται από νίκη 6-1 επί του Εθνικού Ν. Τραπεζούντας.
Ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων που έπεσαν πέρυσι από την Α’ Κατηγορία στα Καταλώνια, με τον Αετό να υποδέχεται τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου, ενώ στο Κίτρος ο Πυδναϊκός φιλοξενεί την Πίνδο Α. Αγιάννη.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Δεν υπάρχουν σχόλια: