21 Σεπτεμβρίου 2019

Γ' Εθνική: Α.Ε. Καρίτσας - Δίας Δίου στην αυριανή πρεμιέρα του 3ου ομίλου


Το πιερικό ντέρμπι μεταξύ Α.Ε. Καρίτσας και Δία Δίου ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της αυριανής πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.
Ο αγώνας θα γίνει στο δημοτικό γήπεδο Βατάν στις 16:30 και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων της Πιερίας.

Οι δύο γειτονικές ομάδες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά σε επίπεδο Γ' Εθνικής. Εξάλλου ο Δίας συμμετέχει για πρώτη φορά σε εθνική κατηγορία και η ΑΕΚ για τρίτη, μετά τις σεζόν 1998-99 και 2017-18.
Η ΑΕΚ, η οποία έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα, θα παρουσιαστεί «πάνοπλη» στην αυριανή αναμέτρηση, με τον προπονητή Αλέξανδρο Κούρτογλου να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Στην 19μελη αποστολή βρίσκονται οι: Ράντος, Γαλάνης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Μητράκας, Στίκος, Λαγδάρης, Γκαράτζιας, Τροΐρης, Δημητρουλόπουλος, Οικονόμου, Ζαφειρίδης, Κυρτέγος, Γκίκα, Παπαϊωάννου, Αλεξίου, Βουκομάνοβιτς, Συρράκος και Χατζηαργυρίου.
Πανέτοιμος για το… παρθενικό του παιχνίδι στη Γ' Εθνική είναι και ο Δίας Δίου, ο οποίος πήρε ουσιαστικά τη θέση του Αιγινιακού ο οποίος δε δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα.
Ο τεχνικός του Δία, Τάσος Ιωαννίδης, έχει μια ομάδα… 100% πιερική, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές κατάγονται από την Πιερία. Στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα βρίσκονται οι: Ζωγράφος, Νάκας, Καλαμπάκας, Λιόλιος, Δερμίσης, Μανίκας, Λαζαρίδης, Καλουσίδης, Νίκου, Ευαγγελόπουλος, Τσουρέκας, Παναγιωτίδης Α., Παναγιωτίδης Γ., Παπαστεργίου, Κορινιώτης, Καραθάνος, Δαλαμήτρας, Μπακούρας και Μητακίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: