1 Σεπτεμβρίου 2019

Κύπελλο Ελλάδος: Ήττα - αποκλεισμός για την ΑΕ Καρίτσας

Για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, η ΑΕ Καρίτσας ηττήθηκε με 1-2 από τον Πανσερραϊκό στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η νταμπλούχος της ΕΠΣ Πιερίας το… πάλεψε απέναντι στον δυνατό Πανσερραϊκό, ισοφάρισε το γκολ του Γκούρτσα στο 75’ με γκολ του Αλεξίου, όμως το δεύτερο προσωπικό γκολ του Γκούρτσα στο 86ο λεπτό έβαλε τέλος στο… παρθενικό ταξίδι της στο Κύπελλο Ελλάδος.

Το «φιλμ» του αγώνα

5’ αντεπίθεση για την ΑΕΚ, ο Γκίκα έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

22’ ΓΚΟΛ 0-1. Ο Ομπούσου μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Κωτσιόπουλο, με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκούρτσας και έκανε το 0-1 για τα «Λιοντάρια».

35’ δυνατό σουτ του Συράκου μέσα παό την περιοχή, η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Κυρτέγος δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα με προβολή.

45’ ο Αλεξίου πρόλαβε την έξοδο του Γιαννακίδη αρκετά έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ σε κενή εστία, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

56’ ατομική ενέργεια και σουτ του Ομπούσου έξω από την περιοχή, έδιωξε σε κόρνερ ο Ράντος.

75’ ΓΚΟΛ 1-1. Μπαλιά του Κωτσιόπουλου στον Αλεξίου, αυτός μπήκε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Γιαννακίδη.

79’ συρτό σουτ του Οικονόμου, η μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γιαννακίδη.

86’ ΓΚΟΛ 1-2. Σέντρα του Ζέρη από αριστερά, ο Γκούρτσας ήταν αφύλαχτος στην «καρδιά» της άμυνας της ΑΕΚ και με κεφαλιά νίκησε τον Ράντο για το 1-2.

90’ γυριστό σουτ του Συράκου, η μπάλα άουτ.

Διαιτητής: Μπουτσίκος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Μποζατζίδης, Χατζηβασιλείου (Μακεδονίας)

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Ράντος, Καραγκούνης, Λαγδάρης (87’ Μητράκας), Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Τροΐρης, Γκίκα, Οικονόμου (83’ Δημητρουλόπουλος), Συρράκος, Κυρτέγος (57’ Λουίς Φερνάντο), Αλεξίου.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιαννακίδης, Μπάρδας, Ζέρης, Καστριτσέας, Πολύζος, Ζιώγας, Κιουσεκτσίδης (46’ Πέτρου), Ψάλτης, Παπαβασιλείου (76’ Μπίλης), Γκούρτσας (90’ Κασμερίδης), Ομπούσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: