6 Σεπτεμβρίου 2019

Επίσκεψη του βουλευτή Φώντα Μπαραλιάκου με κλιμάκιο της ΝΔ στο Νομό Φλώρινας

Στα πλαίσια εξόρμησης στελεχών της ΝΔ σε Μακεδονία και Θράκη, ενόψει της ομιλίας του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, ο βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος συμμετείχε σε κλιμάκιο της ΝΔ, μαζί με τους Γιάννη Αντωνιάδη (βουλευτή Φλώρινας), Θανάση Λιούτα (βουλευτή Τρίκαλων) και Δημήτρη Μαρκόπουλο (βουλευτή Β. Πειραιώς), το οποίο επισκέφθηκε τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις της Φλώρινας.

Παράλληλα οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη και τους Δημάρχους Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών, καθώς και με τα μέλη της τοπικής ΝΟΔΕ.
Στη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε στα τοπικά ΜΜΕ ο Φ. Μπαραλιάκος επεσήμανε: « Σε λιγότερο από 2 μήνες η κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη αποκατέστησε την αξιοπιστία της χώρας στο εξωτερικό και το εσωτερικό και επανέφερε την αισιοδοξία. Η Ελλάδα ξαναμπαίνει στον παγκόσμιο επενδυτικό χάρτη εφαρμόζοντας μεταρρυθμίσεις που ανεβάζουν την χώρα στους παγκόσμιους επενδυτικους δείκτες. Αναμένουμε και νέες θετικές εξαγγελίες του πρωθυπουργού το Σάββατο από το βήμα της ΔΕΘ».


Δεν υπάρχουν σχόλια: