4 Σεπτεμβρίου 2019

Εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών για τα παιδιά του συλλόγου Βενιαμίν στην Κατερίνη

Η ενημερωτική ιστοσελίδα timeforgoodnews.gr διοργανώνει εκστρατεία σχολικών ειδών για τα παιδιά του συλλόγου Βενιαμίν στην Κατερίνη από 4/9/19 – 11/9/19, 10:00 π.μ. – 13:00 μ.μ. εκτός Σαββατοκύριακου. Τα σχολικά είδη που είναι απαραίτητα να συλλεχθούν είναι: τσάντες, μολύβια, σβήστρες, τετράδια και μαρκαδόροι καινούργια ή μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση!
Παρακαλούμε η παράδοση να γίνεται απευθείας στα γραφεία του συλλόγου: Π. Μελά 22Α, τηλέφωνο επικοινωνίας 23510 22005.
Ας γίνουμε όλοι μια αγκαλιά για τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη προσφέροντας τους τα κατάλληλα εφόδια για να ξεκινήσουν τη νέα τους σχολική χρονιά!
Λίγα λόγια για τον σύλλογο
Ο  Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός φιλανθρωπικός φορέας (Ν.Π.Ι.Δ) με έδρα την Κατερίνη και έτος ίδρυσης το 1994 κατόπιν σχετικής απόφασης του Πρωτοδικείου Κατερίνης. Τα ιδρυτικά μέλη του ΒΕΝΙΑΜΙΝ, που έζησαν στο Ορφανοτροφείο, διακήρυξαν ομόφωνα, την ημέρα της ίδρυσης του. ‘Έτσι,  ο  Χάρης Αναστασίου πήρε την πρωτοβουλία και προσκάλεσε τα «παιδιά» του ορφανοτροφείου στα τέλη του Ιουλίου του επόμενου έτους, στην Ελλάδα. Παρών ήταν και ο Σπ. Ζωδιάτης. Έγιναν και άλλες συναντήσεις των «παιδιών»,  πάντα με την παρουσία του Ζωδιάτη. Στην τρίτη συνάντηση το 1994 αποφασίστηκε η ίδρυση του ΒΕΝΙΑΜΙΝ η οποία επισημοποιήθηκε με  την υπ'αριθμό 148/1994  απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: